Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 61 to 75 of 75

Originally Posted by j llama uploaded 100%. Waiting for my clip to show up on ... Smartphone News forum

  1. #61
    navneet.gupta's Avatar
    navneet.gupta no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    440013
    Posts
    25

    Advertisement



    Quote Originally Posted by j llama View Post
    uploaded 100%. Waiting for my clip to show up on the Umundo site.
    App says:
    Clip published successfully. It will be available to you in a short while.
    Hello,

    Your clips has been published and to watch Your clip goto MyChannel and then channel name where you have publishec your clip.
    Regards,
    Navneet Gupta

  2. #62
    navneet.gupta's Avatar
    navneet.gupta no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    440013
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    No go here....

    8320 on 4.2.2 download fails, 909 error.

    goto:-
    Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 30388

  3. #63
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by ziminvades View Post
    I have 8320/4.5.0.42 and I get a 909 application error
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    use following step it may solve ur problem..
    goto Bowser :-
    Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 30388

  4. #64
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by mendez777 View Post
    i cant log in......it support BIS-B apn blackberry.net?
    to use this application ur APN settings must be correct .

  5. #65
    navneet.gupta's Avatar
    navneet.gupta no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    440013
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by Julioheather3 View Post
    I keep getting this error message when trying to download application--
    909 Application authentication failure. Why am I getting this message?
    goto:-
    Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 30388

  6. #66
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by hakimmmmm View Post
    i did downloaded n installed but cant log in cuz it keeps gi,ving me the wrong tunnel etc error
    i did reboot the device but still getting the same error msg as mendez777
    the application uses the internet from bis APN.
    so u have to check the correct APN setting. for any details of ur APN setting talk with ur carrier.

  7. #67
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by monica.simons View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Ok so I downloaded everything just fine, and have read everyones posts. But instead of bad tunnel, I'm getting error for bad dns address! What the heck? I do not have 4.5 and I have 8310 with att

    this kind of error is due to network problem.
    plz try after some time. every thing will fine.

  8. #68
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by Tate002 View Post
    Hey I have an 8310 and its not allowinf me sign up. I fwt an eror. Kinda blows that everyone is having problems. I don't want to go in and change my TCP settings.... I shouldn't have to.. ~via BB (wap.pinstack.com)~
    this app need an internet.
    so ur TCP setting must be correct. and internet is activated on ur device.

  9. #69
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by GaryF View Post
    No go here....

    8320 on 4.2.2 download fails, 909 error.
    use this link:-
    goto Bowser :-
    Open wap.GetJar.com with your mobile -> Quick Download -> enter Quick Download Code 30388

  10. #70
    ashish.umundo's Avatar
    ashish.umundo no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    It is now on the Umundo site. Not too shabby. If only the download worked better this would be really great.

    (although I can't seem to get the "embed" to work correctly. I was gonna post the vid here...)
    hi ,
    we solving the problem of download.
    but we want to konw that wat problem u faced to dowload this app.
    ur device name and its OS ver.
    and which carrier r u using. ur APN setting.

    provide these information so we can help other people.

  11. #71
    ashish_onmobile's Avatar
    ashish_onmobile no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2

    Its work for me..

    Quote Originally Posted by Leetneo View Post
    I have 4.2.2.176 Telus 8830. it worked when i first ran it, went to sleep and woke up today, now i can't get any channels....i dunno kinda odd....
    To get auto download videos you need to update settings in "My Updates"

    You have to select "Auto Download Updated Videos"

    And then you have to set options when you want updates..

    like

    Late Night
    Mid Day
    Early Morning


    Then it works.

    Regards
    Ashish

  12. #72
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319
    8130 w/ Verizon running OS 4.3.0.97.

    There are no APN settings with Verizon.
    BlackBerry® Certified Support Specialist

  13. #73
    navneet.gupta's Avatar
    navneet.gupta no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2008
    PIN/ID
    440013
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by j llama View Post
    8130 w/ Verizon running OS 4.3.0.97.

    There are no APN settings with Verizon.
    yes there are no apn setting with version i want to say if you are not able to access internet the goto option->advacned option->tcp->set your apn there.

  14. #74
    hakimmmmm's Avatar
    hakimmmmm no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    25166869
    Posts
    136
    my APN seeting is emptry az well but i have internet n everything else work flowlessly but this software.

  15. #75
    ashish_onmobile's Avatar
    ashish_onmobile no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by hakimmmmm View Post
    my APN seeting is emptry az well but i have internet n everything else work flowlessly but this software.


    did your problem get solved hakim....

    regards
    ashish

Page 5 of 5 FirstFirst 12345

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •