Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53

^^^as i said this is the best app i installed on my phone thus far.... Smartphone News forum

  1. #31
    Charlie Hustle's Avatar
    Charlie Hustle no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    skdck
    Posts
    537

    Advertisement



    ^^^as i said this is the best app i installed on my phone thus far.

  2. #32
    MHutch30's Avatar
    MHutch30 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    cnAsk4it
    Posts
    724
    Quote Originally Posted by emeritus View Post
    BB 8330, Verizon, NO accounts show on BB. Battery pull has no affect!!

    Suggestions? Have contacted PageOnce support but no response yet!

    I had this working for about an hour on my 8130, though it wasn't on the "supported" list. When all I started getting was a white screen, I checked the forums on PageOnce.com and found several others, including some w/ supported devices were having the same issue. They are working on it-check the forums for more info.
    Last edited by MHutch30; 10-23-2008 at 10:25 AM.

  3. #33
    zantopad's Avatar
    zantopad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    157
    Anyone get this working on 4.6? (8220 specifically) I have issues reading the menu options (accounts, updates, etc) are cutoff, i.e. I can only see the top half of the text!

  4. #34
    zantopad's Avatar
    zantopad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    157
    I see that the 8220 isn't officially supported, but the bold and other pearls are....

  5. #35
    digidep's Avatar
    digidep no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by myet01 View Post
    Well I have been a PageOnce user for a long time and love it. However,

    • I am on Sprint using a Curve
    • When I go to the "Accounts" window - it has and does not load anything, no accounts, nada!
    • When I go to the "Updates" window it does show activities that have taken place today?
    Anyone else having this issue?

    Tony
    Same thing with me.

    I'm on T-mobile with a 8100.

    digidep

  6. #36
    tfrankson's Avatar
    tfrankson no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2845FBAD
    Posts
    968
    This look awesome, thanks Cherri I'm going to dl give it a go

  7. #37
    grymtyrant@msn.'s Avatar
    grymtyrant@msn. no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    320
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    Works on my 8330 great! But when does it update the accounts? My sprint one says updated over 6 hours ago. That is right after I installed it and activated that account. Figured out that updates feature isn't for that purpose.

  8. #38
    Pageonce's Avatar
    Pageonce no está en línea Developer
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    @myet01
    We are aware of this issue and are working to resolve it. Once ready we will post a fix
    Thanks
    Pia, Pageonce

  9. #39
    Pageonce's Avatar
    Pageonce no está en línea Developer
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by rashard View Post
    Does anyone know if me and my wife can share the same account on 2 phones? or do we set up 2 accounts and add our bank to both, what happens if we log on at the same time?
    Both you and your wife can share the same account. You can both log in to this account at the same time.
    Pia, Pageonce

  10. #40
    junoreactor's Avatar
    junoreactor no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    2486B0D9
    Posts
    75
    I loaded a new version sent to me by what I believe to be the tech support people, but I still don't get my accounts to appear! It tells me its loading and to please wait, but nothing happens. I do see the updates however. Can't wait until the bugs get resolved. This applications is looking to be friggin' sweet!!!
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #41
    myet01's Avatar
    myet01 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by junoreactor View Post
    I loaded a new version sent to me by what I believe to be the tech support people, but I still don't get my accounts to appear! It tells me its loading and to please wait, but nothing happens. I do see the updates however. Can't wait until the bugs get resolved. This applications is looking to be friggin' sweet!!!
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Same thing for me, they sent me a new build but I get exactly what you get.

    Tony

  12. #42
    coffman42's Avatar
    coffman42 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    12
    My friends curve set up is the same as mine his works mine does not. wish it would would work for me having same "accounts" issue as others

  13. #43
    junoreactor's Avatar
    junoreactor no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    2486B0D9
    Posts
    75
    Quote Originally Posted by junoreactor View Post
    I loaded a new version sent to me by what I believe to be the tech support people, but I still don't get my accounts to appear! It tells me its loading and to please wait, but nothing happens. I do see the updates however. Can't wait until the bugs get resolved. This applications is looking to be friggin' sweet!!!
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I just wanted to let those out there with an 8310 on AT&T running 4.5+ and having problems with the sync portion of this program that a new version is available that works! I just downloaded it and it works like a charm. I don't know if I can post the link, but you can PIN me and I will send it to you or contact tech support.

  14. #44
    kkwus74's Avatar
    kkwus74 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    320FB874
    Posts
    1,106
    Is the new version oready listed on their website?~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #45
    Pageonce's Avatar
    Pageonce no está en línea Developer
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    13
    The new version with a fix will be on the m.pageonce.com site in couple of days.
    Pia, Pageonce

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •