Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

I wonder if deleting the vendor.xml file will help xx30 devices?... Smartphone News forum

  1. #16
    Matt351's Avatar
    Matt351 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    2

    Advertisement



    I wonder if deleting the vendor.xml file will help xx30 devices?

  2. #17
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    This Software Is Aaaaawwwwwwsssssssoooooommmmmmmmeeeeee!:d

  3. #18
    Blackberry079's Avatar
    Blackberry079 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    85
    It's sorta of redundant that they only do it for windows when iTunes is a mac native software. I thought they would realize this by now that there is more and more people who is getting macs these days..

  4. #19
    deadcolt's Avatar
    deadcolt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2

    hello

    I get
    "error" message
    I have the curve 8320 by T-mobile os 4.5

  5. #20
    mellis2718's Avatar
    mellis2718 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    218255b2
    Posts
    80
    This is working good for me. Now that I am using ITunes I have found this neat thing called a podcast. The audio ones are working good, and I would like to try the video podcasts. They will not transfer over to my BB saying it is not compatable. Anyone have some ideas?
    "It is like stealing candy from babies!", Kenny Brack after winning Milwaukee, 2001.

  6. #21
    jeff2jay's Avatar
    jeff2jay no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    59
    Will this transfer purchased itunes or just the cd's I have synced to itunes?

  7. #22
    deadcolt's Avatar
    deadcolt no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    2
    Yeah bobbo7915 I know what you mean i try it too 10post no PM.
    Beejreit. I try to see if anybody knows about how to fix the Error message and so far knowing seems to know

  8. #23
    budkleppe's Avatar
    budkleppe no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    194
    woo hoo!!

    For those that are wondering, I'm guessing this has a built in workaround for the DRM (iTunes purchased music)

  9. #24
    budkleppe's Avatar
    budkleppe no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    194
    nevermind. I retract the above statement. It does not work to remove DRM. bummer.

  10. #25
    beejreit's Avatar
    beejreit no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35
    amazon mp3 store woo woo!!!

  11. #26
    nichos's Avatar
    nichos no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by Blackberry079 View Post
    It's sorta of redundant that they only do it for windows when iTunes is a mac native software. I thought they would realize this by now that there is more and more people who is getting macs these days..
    ^^^^ agreed!!! ^^^^

  12. #27
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Especially since their developers are masters of Java eh? Last time I checked Java was a cross platform language :P

  13. #28
    Richard1864's Avatar
    Richard1864 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    44
    Big problem here - most of the latest PC's coming out from HP, Dell, and the like now have 64-bit versions of Vista/XP on them, so Media Sync will NOT install on them. Any ideas as to when this will be rectified?

    PS, these same companies' warranties will NOT work if a 32-bit OS is put on their machines IN PLACE OF the 64-bit OS. I confirmed this in discussions with their tech support divisiions.

  14. #29
    glamswagger's Avatar
    glamswagger no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    249E5FE7
    Posts
    89
    i'll be trying this when i get home from work tonight
    **__________________**<----insert sarcastic remark here

  15. #30
    samadarshi's Avatar
    samadarshi no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    1
    It keeps saying that Blackberry Media ync failed. Any recommendations on how to get around this? I do not know what a NAS means...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •