Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33

Transferring songs to your Blackberry has now been made easier with Media Sync interfacing with ... Smartphone News forum

  1. #1
    apmartin's Avatar
    apmartin no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    69

    BlackBerry Media Sync Released, Sync Your iTunes Library To Your Blackberry

    Advertisement





    Transferring songs to your Blackberry has now been made easier with Media Sync interfacing with your iTunes library. With this sync, users can automatically transfer songs and playlists to their Blackberry Smartphone. Currently, it is only available for Windows. Additionally, it does not support video or DRMed tracks.
    [Download] Thanks jbergoon and inc188
    Last edited by apmartin; 07-24-2008 at 11:55 AM.

  2. #2
    PacketRat's Avatar
    PacketRat no está en línea BES Pro
    Join Date
    Feb 2006
    PIN/ID
    26267461
    Posts
    374
    Nice..
    -------
    PacketRat
    8330,8900,9630
    258CDFE8




  3. #3
    Fergiej's Avatar
    Fergiej no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    It still does not work if your music library is on a networked resource. My library is on a NAS and this tool is useless. I was hoping they would fix this after the "aborted" release a few weeks ago. Hopefully they will fix it soon.

  4. #4
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563
    About friggin time!
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  5. #5
    Hack173's Avatar
    Hack173 no está en línea banned
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    249E4D70
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by I7oobie View Post
    About friggin time!
    lol

  6. #6
    artiesberry's Avatar
    artiesberry no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    32146C01
    Posts
    39
    I installed it on the laptop but I keep getting a "error" message that "Blackberry Media Sync Failed to connect to your Blackberry device. Click connect to try again or cancel to disconnect". Even though the BB Pin # is on the Media Sync window.
    Please help anyone,
    thank you.
    BB 8130 4.3
    Win XP 3

  7. #7
    bobbo7915's Avatar
    bobbo7915 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2435AF29
    Posts
    11
    fergij, i too have all of my itunes music on a NAS, it works fine for me! how do you have itunes setup? or how is it not working for you? PM me if you want and i will see how our setups are different.

  8. #8
    jh101_7's Avatar
    jh101_7 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    24
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Why do you need this? You can drag and drop music/playlists straight from iTunes to the music folder on the memory card and windows will copy it. This also works for any drive like a flash drive or for burning to a CD.

  9. #9
    joluar78's Avatar
    joluar78 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1
    I have an imac and can transfer itunes to my 8110. Just plug it in, it shows up on my desktop as a external harddrive, and drag and drop. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    that is awesome!!!!!!
    The BlackBerry Guru

    [x] My Minds Eye - Life Behind The Lens Of A BlackBerry
    [x] Pinstack Blog
    [x] Twitter

  11. #11
    musichurts's Avatar
    musichurts no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    72
    This is great. Thanks.

  12. #12
    Fergiej's Avatar
    Fergiej no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by bobbo7915 View Post
    fergij, i too have all of my itunes music on a NAS, it works fine for me! how do you have itunes setup? or how is it not working for you? PM me if you want and i will see how our setups are different.
    PM sent! Thanks!

  13. #13
    planneau's Avatar
    planneau no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1,029
    Some of the OS updates already has that feature in it. I just updated to OS 4.5.55 and I was prompted to sync.

  14. #14
    bobbo7915's Avatar
    bobbo7915 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2435AF29
    Posts
    11
    im trying to respond to that PM, i guess if you dont have 10 posts you cant PM people....weird, so now i am just posting to post....

  15. #15
    beejreit's Avatar
    beejreit no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    35
    I'm having problems too, and i checked bb forums and i think a lot of people with XX30 devices (CDMA) who are running 4.3 are having problems connecting to media sync. It says it cannot connect.

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •