Page 6 of 10 FirstFirst ... 2345678910 LastLast
Results 76 to 90 of 147

Yes. My company BB is on the BES. I want to know if I d-load ... Smartphone News forum

  1. #76
    mizzerrob's Avatar
    mizzerrob no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    76

    Advertisement



    Yes. My company BB is on the BES. I want to know if I d-load WLM, it will work on my Sprint 8830.

  2. #77
    crackberryguru's Avatar
    crackberryguru no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24368404
    Posts
    41
    Connection error (65) problem reciving data from server.. that is the error i am gettin when i try to connect any ideas?????

  3. #78
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by mizzerrob View Post
    Yes. My company BB is on the BES. I want to know if I d-load WLM, it will work on my Sprint 8830.
    This is all relative with the IT Policy set forth by your BES Admin. Depending on the configuration it may or may not work. I'm not a Sprint user so I can't comment as to whether or not it will work on this network

  4. #79
    lyn27's Avatar
    lyn27 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    15
    how do i get the new service books on the pearl? i know i have to use desktop manager but how?

  5. #80
    lyn27's Avatar
    lyn27 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    15
    after the sevice book download, how do i get it on the pearl. desktop manager yes, but how, its not an .alx file

  6. #81
    lyn27's Avatar
    lyn27 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    15
    guess i have to use desktop manager yes, but its not a .alx file so how do i transfer the service books from pc to pearl

  7. #82
    crackberryguru's Avatar
    crackberryguru no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24368404
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by lyn27 View Post
    after the sevice book download, how do i get it on the pearl. desktop manager yes, but how, its not an .alx file
    use the backup an restore feature and restore the service books

  8. #83
    crackberryguru's Avatar
    crackberryguru no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24368404
    Posts
    41
    i still need help with the wlm alx file guys.... please share.....

  9. #84
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    Actually looks good, but to bad I don't use MSN.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #85
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208
    Quote Originally Posted by HeavyComponent View Post
    Actually looks good, but to bad I don't use MSN.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Even looks better cuz its my screenshot right haha

  11. #86
    crackberryguru's Avatar
    crackberryguru no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    24368404
    Posts
    41
    Quote Originally Posted by kieranwest View Post
    Even looks better cuz its my screenshot right haha
    hey can you help me with changing up this alx file i dont know where to fiind it been searching whole night still nothing

  12. #87
    abjames's Avatar
    abjames no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    3

    Smile Editing and Loading msn.alx

    Here is where I located msn.alx: C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\8310-v4.5.0.37_P2.7.0.55. I don't yet know if editing it works, but thought I'd tell you where it was. I'm on AT&T with an 8310.

    Update:

    I made a backup copy of the original and edited out _vendorID="1|100" wherever it appeared. Then I started up the desktop manager and tried to copy in msn.alx, but I got the no additional apps error.

    Update 2:

    But then I scrolled through the list and located a checkbox for Windows Live Messenger. I don't know when it first appeared. I checked it and continued and it claims to have loaded successfully.

    Update 3:

    The app is in the applications folder. I logged in and got the service not enabled for this device error. Trying service books next.

    Update 4:

    It doesn't work, but my guess at this point is because I'm on BES for my sync'ing my calendar. (I don't use BES for my work email because I have privileged group memberships - something about that prevents me from replying and it's too much hassle to get a separate account created. I use BIS for the emails.)
    Last edited by abjames; 07-01-2008 at 01:55 AM. Reason: Update

  13. #88
    lyn27's Avatar
    lyn27 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    15
    added the service books, now im getting the " conection error (65) Problem recieving data from server"

  14. #89
    grapemist's Avatar
    grapemist no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2007
    PIN/ID
    Posted
    Posts
    208

    Question

    So if im understanding this, you have to be on the BES in order to use the new upgraded Windows Live Messenger?

  15. #90
    SebasC's Avatar
    SebasC no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    20FAAC32
    Posts
    40
    Alright couple of questions:

    1. What Version Number Does It Have?

    2. Basically everyone with a 8320 Curve that downloaded the Beta of 4.5 already had this version i would assume...

Page 6 of 10 FirstFirst ... 2345678910 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •