Page 2 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 16 to 30 of 147

I am getting this message: Sorry, your device does not meet the system requirements that ... Smartphone News forum

  1. #16
    gmeador's Avatar
    gmeador no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    7

    Advertisement



    I am getting this message:

    Sorry, your device does not meet the system requirements that are needed to support Windows Live Messenger.



    Have 8300 on AT&T, running 4.5.0.42

  2. #17
    yoyoboy's Avatar
    yoyoboy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    36
    Do you need to do anything on 4.3? I have had the icon pushed to my handset but when ever I try to download it says I don't meet the minimum requirements (ps I am on a 8310)
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #18
    kieranwest's Avatar
    kieranwest no está en línea Device Pro
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    Ask Me:)
    Posts
    1,208

    Contacts Screen - Screenshot

    A couple people asked me for an additional screenshot for the contacts screen so here ya go.
    Attached Images Attached Images

  4. #19
    nickjoedotcom's Avatar
    nickjoedotcom no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    30C1D19D
    Posts
    475
    Tragic. Not quite ready.

  5. #20
    CaCHooKa Man's Avatar
    CaCHooKa Man no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    Posts
    416
    apparently it isnt available for the 8100 on AT&T. its ok though since i dont use WLM and i dont know anyone who does.

  6. #21
    Join Date
    Mar 2008
    PIN/ID
    LESS
    Posts
    1,757
    Its not available for anything ATT

  7. #22
    royeiror's Avatar
    royeiror no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    208C2087
    Posts
    43
    I'm with telcel in Mexico we just got bis 2.5 and i managed to install the software using the alx hack, also i used service books from telefonica in chile, but i get the code 65, seems ike everybody outside of chile is getting that error

  8. #23
    ghardwick's Avatar
    ghardwick no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    24
    Am I doing something wrong? I loaded Windows Live to my Rogers Blackberry, but it will not log me on. I am using v4.2.1 Handheld code For BlackBerry Pearl...is it correct? OR do I need a version upgrade. If this is the case, wherre can I get it?

  9. #24
    sohood's Avatar
    sohood no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    38

    Is this new?

    I've had it since i firs had my curve with os 4.2.......os 4.5 beta comes with it also................is this a newer version?

  10. #25
    NotYaAverageBro's Avatar
    NotYaAverageBro no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    30C478BE
    Posts
    53
    I got it to install on Sprint, but it takes forever to connect and never signs me in.

  11. #26
    fortinbrasa's Avatar
    fortinbrasa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    2
    I got it installed on my 8310 from Rogers but I get a "Service not enabled for this handheld." Oh well.

  12. #27
    Smooth Chef D's Avatar
    Smooth Chef D no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    15
    I am able to download it to my 8330 on Sprint but get error "Service not enabled for this handheld." Then I checked and I don't see any Live Messenger Service Book. Nice. It's the deal with Yahoo messenger all over again.

  13. #28
    HeavyComponent's Avatar
    HeavyComponent no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    TP2 :D
    Posts
    2,557
    I'm an AIM user. I don't have people on my WLM. AIM all the way for me.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    KeNNethX's Avatar
    KeNNethX no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    241
    What's the version number? Looks the the version I have had on my TMO 8320 for a long time now...verion 2.0.46.
    When in Doubt, Pop the Battery Out!

  15. #30
    phantom76's Avatar
    phantom76 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    206B17B8
    Posts
    36
    just tried on my curve and got told not enabled on my device. Sucks and of course no offical curve 4.5 release from Rogers.. I remember talking to a tech just before 2.5 went live and I asked him a few questions about it and he finally admitted "They don't tell us much"
    206B17B8

Page 2 of 10 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •