Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 58

Congrats guys. If only AT&T would release.... Smartphone News forum

  1. #16
    musichurts's Avatar
    musichurts no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    72

    Advertisement



    Congrats guys. If only AT&T would release.

  2. #17
    NautcaSprt6's Avatar
    NautcaSprt6 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    142
    What about using this on my Verizon 8330 that has 4.5.0.97?
    Should I stay with what I got, or get this one?
    Members said the official Verizon one wasnt as good as the .97 so I left it.
    Check out the Z at www.300CForumZ.com
    Also check out my MySpace at www.MySpace.com/DJBertan

  3. #18
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    You could try it. If I remember right this is so far the highest official release out so if you want an official and not a beta I would grab it. I have been using it since DM 4.7 came out and haven't had any issues.

  4. #19
    MrLight460's Avatar
    MrLight460 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    31CCF15F
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by moderncowboy View Post
    All I see is Home Only and automatic.
    Do you know if any of the 4.5 OSs have the ROAM ONLY option?

  5. #20
    jglee311's Avatar
    jglee311 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ASKME
    Posts
    240
    MrLight.....out of curiousity, why would you want your device to only Roam??

  6. #21
    VR's Avatar
    VR
    VR no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    215
    so they can break their service contract by having the provider terminate them for roaming too much
    My blackberry is anti-Obama Bin Llama

  7. #22
    Boda's Avatar
    Boda no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2413fd87
    Posts
    75
    ~via BB (wap.pinstack.com)~does anyone know if att will ever bring out 4.5 for the curve 8300. Can someone please let me know something especially if I can get it from some other place.

  8. #23
    jglee311's Avatar
    jglee311 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    ASKME
    Posts
    240
    Quote Originally Posted by VR View Post
    so they can break their service contract by having the provider terminate them for roaming too much
    Ahhhhhhh, not cool.

  9. #24
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Was just messing around and found this info that might be helpful to some.

    Blackberry Curve 4.5
    BlackBerry Personal users (BIS) can now get the FREE BlackBerry Curve 8330 software update which includes Picture/Video Messaging, 8 Gig storage card capacity, Photo Geo-tagging, Documents To Go (Word/PowerPoint), BlackBerry Maps, and more.

    BlackBerry Curve Device OS v4.5 - Enterprise
    BlackBerry Enterprise Users can now take advantage of the FREE BlackBerry Curve 8330 4.5 software update. The software will include Picture/Video Messaging, 8 Gig storage card capacity, Docs 2 Go and much more.

    I believe the 8 gig Storage is incorrect because on the BB website it states anything over .81 will support 16 Gig.

  10. #25
    Boda's Avatar
    Boda no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2413fd87
    Posts
    75
    ~via BB (wap.pinstack.com)~so modern where can I find that at and will it work for my att 8300 curve.

  11. #26
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Quote Originally Posted by Boda View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~so modern where can I find that at and will it work for my att 8300 curve.
    Nope sorry it will only work on the 8330. You can go here and try one of the 4.5 versions listed any of them will work. Just follow the how to and remember to delete the vendor.xml and you should be good to go.

  12. #27
    Boda's Avatar
    Boda no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    2413fd87
    Posts
    75
    ~via BB (wap.pinstack.com)~sweet thanks modern.

  13. #28
    Mtrimmer's Avatar
    Mtrimmer no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    21
    What's the word on this release with the speakerphone issue and the memory leaks seen in .77???

  14. #29
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Havent noticed the speaker phone issue since I upgraded last week. I also have had no memory leaks I am aware of other than user caused ones.

  15. #30
    MrLight460's Avatar
    MrLight460 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    31CCF15F
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by VR View Post
    so they can break their service contract by having the provider terminate them for roaming too much
    Not at all. Please do not assume I am trying to do something illegal. I just came to sprint from verizon because they offer 3G(EVDO) near where I live. However where my actual house is located I only have 1 bar or no signal. When I roam on US Cellular towers I have 5 bars even though its only 2G(1X). The current 8330 4.3 OS DOES have this option and it works flawless.
    Last edited by MrLight460; 12-01-2008 at 10:31 PM.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •