Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 46 to 60 of 64

Lava you know how to use Jl to do a wipe if I goof? ~via ... Smartphone News forum

  1. #46
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235

    Advertisement



    Lava you know how to use Jl to do a wipe if I goof?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #47
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    Check out my blog ~ got a step by step tutorial in there

    Post up if you run into issues but it's pretty easy. Good luck!

  3. #48
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Thanks Lava for the quick reply as always!


    Thbassman

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #49
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877
    You're welcome - sorry I missed ya before. Always on the move

  5. #50
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    Ok I did it and no major issues, except one. See my thread if interested:

    http://blackberryforums.pinstack.com...67/#post996891
    THBASSMAN

    Carpe Diem!!

    thbassmanatpinstackdotcom

    Check this out!!! Mobiletropolis

    My TORCH Rocks!

  6. #51
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    I'm done with this OS. It sucked memory I needed with those crappy icons I can't delete. I have gone back to T-Mo's 4.3 OS because if I try to reload the Rogers OS I had, it will reload the AT&T Customer Service and XinJi icons.


  7. #52
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    See Erica I never got those icons you are talking about

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  8. #53
    SilverSfr's Avatar
    SilverSfr no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24ACAA79
    Posts
    7

    Thumbs up

    For some reason the AT&T release runs waaay better on my T-Mobile 8120 than the Rogers release. He had to do battery pulls 2 or three times a day toward the end. I also heard that you might have to run the Apploader in the Vendor.xml directory if you had 4.7 Desktop Manager,

  9. #54
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Quote Originally Posted by thbassman View Post
    See Erica I never got those icons you are talking about

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I don't know where they came from. I even tried installing the Rogers OS on top of the AT&T OS and they still showed up. And when I got done installing the AT&T OS, I had like 3 MB free.


  10. #55
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    ^^ I dunno why I actually gained a MB or 2 ~via BB Pearl (wap.pinstack.com)~

  11. #56
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    Really? I guess it affects everyone differently.


  12. #57
    Aleksrussian's Avatar
    Aleksrussian no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    30546CA8
    Posts
    751
    Okay I have att 8110 are 100000 % sure that 4.5 is available for the 8110 cause I don't have pc and I go to freinds and he gets pissed that I take forever on computer...

  13. #58
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420
    OS installs take awhile to load from beginning to end.


  14. #59
    thbassman's Avatar
    thbassman no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    ASKME4IT
    Posts
    10,235
    @ least 45 min to an hour on a fast computer the reboot of the BB is usually 25-30 min alone
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #60
    mDRagON-'s Avatar
    mDRagON- no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    215c161f
    Posts
    372
    I have no problems with the new OS, my BB runs alot better than .102

    I did A JL wipe before I upgraded
    "It’s been a long time coming, but tonight, because of what we did on this day, in this election, at this defining moment, change has come to America". - Barack Obama

    www.twitter.com/waydavis

Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •