Results 1 to 6 of 6

I can't get any theme to load. The themes part in settings is empty, but ... Older Device Themes. forum

  1. #1
    stircrazy's Avatar
    stircrazy no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    3

    7100g and themes that won't load

    Advertisement



    I can't get any theme to load. The themes part in settings is empty, but it shows in the applications. Can i get some info on how to make this work. Thanks

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: 7100g and themes that won't load

    if you are running the 4.1 OS on your 7100, then you need to install the plazmic theme reader too, for the themes to work.

    you can find a copy of it here:
    http://www.mobile41.com/theme_reader.htm

  3. #3
    4unlikeme's Avatar
    4unlikeme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14

    Re: 7100g and themes that won't load

    I have tried the same thing and I cannot get my themes to load.

    I loaded the theme reader , but my themes only show up in the application area.

    please help!!!!

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: 7100g and themes that won't load

    have you done a battery pull? take out battery while bb is on, leave out 30 seconds, replace, let bb boot back up and then go to options/themes and see if they theme is there?

  5. #5
    4unlikeme's Avatar
    4unlikeme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14

    Re: 7100g and themes that won't load

    Yes, I tried that and it didnt work. - NO LUCK.

    It will not show up under themes.

    I did get a warning about the dialog borders and fonts but the export competed. Would that cause it?

  6. #6
    4unlikeme's Avatar
    4unlikeme no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    14

    Re: 7100g and themes that won't load

    It got worst...

    Now i get a message "No additional applications designed for your device were found" message.

    when I try to load any theme I created.
    Please help!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •