Results 1 to 15 of 15

I tried downloading the themes that are for os 4.2 and higher but I can't ... 87xx Themes forum

  1. #1
    gnu999's Avatar
    gnu999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Advertisement



    I tried downloading the themes that are for os 4.2 and higher but I can't enable them. They load on my BB (appearing both in my application list and theme list) but when I go to Themes and try to activate there is no activate option.

    Can someone help with this?

  2. #2
    fritter's Avatar
    fritter no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    942

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    first go to options on your home page on the bb and then to advance options next to applications and next click the menu button and change to modules and see if com_plazmic_themereader is installed if not that might be your problem

  3. #3
    gnu999's Avatar
    gnu999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    it's there, "com_plazmic_themereader 4.2.1.110".

    Any other ideas?

  4. #4
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    ~via the cherriberry (wap.pinstack.com)~

    Try a battery pull? Sometimes the bb needs a reboot to activate the themes.

  5. #5
    gnu999's Avatar
    gnu999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    wow, this worked.

    Thanks
    Last edited by gnu999; 01-16-2008 at 05:47 PM.

  6. #6
    gnu999's Avatar
    gnu999 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    4

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    kind of...it looks like any "today" themes will load but none will work. I've tried all the "today" themes on this forum and they don't work (can't activate them) but any other theme first fine after a soft reboot.
    Last edited by gnu999; 01-17-2008 at 02:36 PM.

  7. #7
    sev7's Avatar
    sev7 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    hi everyone, today i changed the os on my BB 8700g to 4.2, now none of the themes work, except for the ones that come with it, i do not have the plazmic theme reader on my application menu, and i don't know where to download it, actually i can't find it anywhere, can anyone help me and tell me where to find it or if there is something else i can do to make the themes work.

    thanks

  8. #8
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Go to Options/Advanced Options/Applications and open the Menu. Select Modules. Do you see a module called com_plazmic_themereader? if not you will need to reload your Device Software 4.2.x.xxx on your BB. Can you see the themes in the Options/Advanced Options/Applications?

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  9. #9
    sev7's Avatar
    sev7 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    thanks for the answer, in the modules menu there is a com_plazmic_themereader 4.2.166, and when i download a theme i can see it at the advanced options/applications menu, but on the themes menu i cant see the theme to activate it. Any idea?

  10. #10
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    While in the Options/Advanced Options/Applications select the theme module and open the menu. Select Edit Permissions. There will be three items with options on the top of the screen, Connections, Interactions and User Data, what are these set to?

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  11. #11
    sev7's Avatar
    sev7 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Thanks Rcbjr, i played around with the permissions and the themes worked, i don't know what i did i just allowed and denied some permissions and then put them back the way they were, now all the themes are working.

    thanks for your help

    Sev

  12. #12
    Rcbjr's Avatar
    Rcbjr no está en línea Stack Pro
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    PM - Ask
    Posts
    14,848

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Great, glad you got it.

    Rcbjr.
    You Ask, We Will Answer
    Can’t Install theme via DM?No Additional Apps Found for Your Device
    Links to Usefull KB Articles

  13. #13
    balwinderb60's Avatar
    balwinderb60 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    30B7AF27
    Posts
    3

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Hi,

    I have a Telus pearl 8130 and i have the com_plazmic_themereader and allowed permission to the "module". The problem im having is everytime i try to load the Windows Vista theme it just says "error, no additional applications designed for your device were found" In other words, it doesn't even download to my phone!!! i unzipped the files and everything! any comments?????
    Last edited by balwinderb60; 02-27-2008 at 12:55 AM.

  14. #14
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Quote Originally Posted by balwinderb60 View Post
    Hi,

    I have a Telus pearl 8130 and i have the com_plazmic_themereader and allowed permission to the "module". The problem im having is everytime i try to load the Windows Vista theme it just says "error, no additional applications were designed for you device" In other words, it doesn't even download to my phone!!! i unzipped the files and everything! any comments?????
    http://blackberryforums.pinstack.com...ad.php?t=46506

    its in rcbjr's signature.

  15. #15
    balwinderb60's Avatar
    balwinderb60 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    30B7AF27
    Posts
    3

    Re: Help: no themes are working w/ telus os 4.2.1.110

    Thanks! Im a newbie but...whats an OS??

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •