Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

can the pearl play this format... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    JusEvan's Avatar
    JusEvan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    wma on .101

    Advertisement



    can the pearl play this format
    Evan Almighty

  2. #2
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286

    Re: wma on .101

    I believe not...if I am wrong please correct me.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    staticforce1's Avatar
    staticforce1 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FCBA75
    Posts
    19

    Re: wma on .101

    Wma is actually now supported with the .101 os. I don't know what bit rates it does support. I have not played anything other than 192kbps wma files. I also believe that wmv file support might be on its way, think I read something on rim's homepage.

    Here it is.

    Supported Audio Formats
    * MPEG-1 and MPEG-2 Layer 3 (.mp3)
    * AAC/AAC+/eAAC+ (.m4a or .aac)
    * MIDI (.mid or .smf)
    * AMR-NB (.amr)
    * WAVE (.wav)
    * Windows Media Audio (.wma)
    * WMAPro - 16 bit, stereo output configuration (.wma)

    Note: Windows Media Audio and WMAPro are supported in BlackBerry Device Software 4.2.1 and above.


    Supported Video Formats
    * MPEG-4 Part 2 (Simple Profile and bvop, including DivX 4)
    o File formats - .avi, .3gp, .mp4, .mov
    o Video - Up to 320 x 240, up to 800 kbps, up to 30 frames per second
    * H.263 (Profile 0 & Profile 3)
    o File formats - .avi, .3gp, .mp4, .mov
    o Video - up to 320 x 240, up to 800 kbps, up to 30 frames per second
    * Windows MediaŽ Video (Simple Profile)
    o File formats - .wmv
    o Video - Up to 320 x 240, up to 800 kbps, up to 24 frames per second

    Note: Windows Media Video is supported in BlackBerry Device Software 4.2.1 and above.
    Last edited by staticforce1; 08-03-2007 at 03:01 AM.

  4. #4
    JusEvan's Avatar
    JusEvan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    Re: wma on .101

    thank you homie...that was great info
    Evan Almighty

  5. #5
    chknlomein's Avatar
    chknlomein no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24646FEB
    Posts
    286

    Re: wma on .101

    Thanks Static, great info.

  6. #6
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Quote Originally Posted by staticforce1
    Wma is actually now supported with the .101 os.
    Where do you get this OS from, Blackberry.com?
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  7. #7
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: wma on .101

    Quote Originally Posted by harm_dzines
    Where do you get this OS from, Blackberry.com?
    http://blackberryforums.pinstack.com...s_4_2_1_a.html

  8. #8
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Will I loose my music/pics and everything on my Pearl now, or do I need to back it up or will it do it for me automatically?
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  9. #9
    JusEvan's Avatar
    JusEvan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    Re: wma on .101

    you wont lose your memory card storage...but just in case you should back up in Desktop manger
    Evan Almighty

  10. #10
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Ok, so I did this last last and not happy with it. These are my problaems,
    1. It has bogged down my Pearl, it is working so slowly now. I keep getting the hour glass symbol it is driving me NUTS! I have pulled the battery out 3x and still no help. Yes I did a backup as I did this install.
    2. Opera Mini no longer works. I keep trying to get online using Opera and it wont let me. I can still use the BB browser though
    3. It has somehow scrambled my music listing, it is no longer in alpha order like it used to be and cant find a way to put it in alpha order.
    This is the program I downloaded from the first link...
    8100M_PBr4[1].2.1_rel164_PL2.3.0.80_A4.2.1.101

    So I am unhappy with this and will be going back to the OS I had, screw this!
    Last edited by harm_dzines; 08-04-2007 at 05:30 PM.
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  11. #11
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Now should I go thru Tmobile's site to get the software for the handheld?
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  12. #12
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: wma on .101

    Sure. That is one way to get it. or use this link http://blackberryforums.pinstack.com...are_links.html
    it has them all.

  13. #13
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Ok, I just tried to go back to the older OS, and this is the error i keep getting
    "Unspecified error encountered [A:0x00000001], unable to load"
    Any suggetsions?
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  14. #14
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: wma on .101

    delete the .101 S/w first then reboot the pc.

  15. #15
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Re: wma on .101

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    delete the .101 S/w first then reboot the pc.
    Ok, doing that now. I noticed that my signal is "turned off" on my screen, how do I turn it on?
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •