Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

well sometimes after an install if will say the device needs to be restarted, but ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    Virex's Avatar
    Virex no está en línea Banned for Content theft
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    CUSHION
    Posts
    723

    Advertisement



    well sometimes after an install if will say the device needs to be restarted, but it doesnt give you an error code but if the device is running ok then i guess its ok

  2. #17
    capo14's Avatar
    capo14 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    51
    ~via BB (wap.pinstack.com)~alright thanks a lot for all your help you guy are the best!

  3. #18
    Virex's Avatar
    Virex no está en línea Banned for Content theft
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    CUSHION
    Posts
    723
    your welcome

  4. #19
    rebel4life's Avatar
    rebel4life no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    GaryF,

    the error I'm getting is 377. When I try to wipe it the program says it can not open the port to wipe it. How do I get pass this?

  5. #20
    nhungkedoibai's Avatar
    nhungkedoibai no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    He he, reset is good for BB

  6. #21
    nhungkedoibai's Avatar
    nhungkedoibai no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    i think so, backup now

  7. #22
    nhungkedoibai's Avatar
    nhungkedoibai no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4
    the error I'm getting is 377. When I try to wipe it the program says it can not open the port to wipe it. How do I get pass this?

  8. #23
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    Quote Originally Posted by rebel4life View Post
    GaryF,

    the error I'm getting is 377. When I try to wipe it the program says it can not open the port to wipe it. How do I get pass this?
    Rebel,

    Did you resolve your issue? I am not sure I have heard of a 377 error - can you provide more details about what you are trying to do (any why)?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  9. #24
    rebel4life's Avatar
    rebel4life no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    3
    Gary,

    I bought my BB from a friend and she had the phone for almost a month. I had the phone one day and it worked for one day then the next day it started to freeze while I was trying to do something. Then a little box poped up on the screen saying Dvice Error: 377. Then there is a RESET button and I pushed the enter button and now it will not go away
    Last edited by rebel4life; 04-21-2008 at 11:42 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •