Results 1 to 11 of 11

Hey I have a Pearl 8130 on the Bell Canada network. My WLM only shows ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    craKKy's Avatar
    craKKy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DD51D
    Posts
    56

    Windows Messenger Help?!

    Advertisement



    Hey I have a Pearl 8130 on the Bell Canada network. My WLM only shows half of the contacts that are actually online. Is there something wrong with my msn? What could I do to solve this issue? Thanks in advance!

  2. #2
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Windows Messenger Help?!

    well i dont use WLM, but on the AIM i only have 30 contacts allowed which can be determined by putting the people i want into my 'mobile' group via PC

  3. #3
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Windows Messenger Help?!

    Which messenger are you using? Are you using the OZ IM Client or are you using the RIM WLM Client?

    If you're using the OZ client I think there is a limit of 30. You may want to look into another client.

    Here's a good list in here: http://blackberryforums.pinstack.com...g_clients.html

  4. #4
    craKKy's Avatar
    craKKy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DD51D
    Posts
    56

    Re: Windows Messenger Help?!

    I am using the RIM WLM. IIf this doesnt work what other (free) client do you suggest I use?
    PIN ME 301DD51D!!!

  5. #5
    glehman85's Avatar
    glehman85 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    24989104
    Posts
    2,673

    Re: Windows Messenger Help?!

    check out the similar threads above.

  6. #6
    craKKy's Avatar
    craKKy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DD51D
    Posts
    56

    Re: Windows Messenger Help?!

    I have looked at the similar threads and noticed that the free ones use SMS instead of my data plan. Is there ones that dont do that or am I mistaken?
    PIN ME 301DD51D!!!

  7. #7
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Windows Messenger Help?!

    If you're using the actual RIM Windows Live Messenger application then you shouldn't be limited to 30 people.

    Do you have a Blackberry Data plan?

  8. #8
    craKKy's Avatar
    craKKy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DD51D
    Posts
    56

    Re: Windows Messenger Help?!

    yes i do have a data plan. It just seems odd that I would be limited to a certain amount of contacts.
    PIN ME 301DD51D!!!

  9. #9
    LLceleb's Avatar
    LLceleb no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    666
    Posts
    1,203

    Re: Windows Messenger Help?!

    man i wish sprint can use msn hey crakky do u have to pay for msn messanger
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Tmobile
    BOLD

  10. #10
    craKKy's Avatar
    craKKy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    301DD51D
    Posts
    56

    Re: Windows Messenger Help?!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~no man its all free with my plan. Gotta love some perks with Canadian plans. Its only free this month though and for the whole 3$ a month it costs, I'm not going to complain much if it can be fixed. Its a good program to have and I love it, but I may just suck it up and get jivetalk. I have the demo and its pretty good. I almost like it better than the wlm. What are other people's opinions?

  11. #11
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Windows Messenger Help?!

    Most stackers will swear by JiveTalk. It's and excellent application. I have had it since the very first Beta and will not use any other application.

    If you do get it just get the 29.95 User License so you can switch it to your new BB when you upgrade your BB.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •