Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 52

I haven't, I opted to wait and see. Good thing I did because I have ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    harm_dzines's Avatar
    harm_dzines no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    395

    Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Advertisement



    I haven't, I opted to wait and see. Good thing I did because I have been reading about a lot of problems since upgrading.
    ____________________________
    8100 Black, 8100 White, 8320 Titanium, 9700 Bold2, htc myTouch & iPhone 3GS

  2. #2
    I7oobie's Avatar
    I7oobie no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2006
    Posts
    3,563

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Been running perfectly on my Pearl for two days....
    Black G1 w/Root
    JesusFreke's Moddified RC30 v1.3
    Auto-rotate Enabled
    Auto-rotate Browser Enabled
    Manup's Blue Star 5 Theme

  3. #3
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    I 2nd what Doobie said.

    i just follow him around and agree to what he already posted.


    i have had no problems with this upgrade.

  4. #4
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    I am in the process of upgrading now.


  5. #5
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    No problems on mine either,but i do see your point does seem like a bunch have issues. Not sure if maybe it is just a preexisting condition prior to the OS upgrade. Seems like the same objections and issues arise on each subsiquent os release by the same people. Just an observation.

  6. #6
    psi chick's Avatar
    psi chick no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    465

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    i haven't upgraded. waiting to see how it works out. also from what i've been reading there should be a major upgrade out in the next month or so and i'm kinda just waiting for that.

  7. #7
    Moridar's Avatar
    Moridar no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    302686bc
    Posts
    440

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    I did and it runs perfectly!

  8. #8
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Yes OS 4.3 is coming out also. First line of post #1 in this thread reveals it. http://blackberryforums.pinstack.com...new_pearl.html


  9. #9
    JusEvan's Avatar
    JusEvan no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    18

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    in the 4.3 OS, will we have wifi? for pearl, im not talknig about the new peral coming out
    Evan Almighty

  10. #10
    NOID's Avatar
    NOID no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    2423EC62
    Posts
    194

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    I installed the OS the day it came out. I havent had any problems that werent fixed within 20 mins. It's running perfect.

  11. #11
    Shel's Avatar
    Shel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    309

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Quote Originally Posted by I7oobie
    Been running perfectly on my Pearl for two days....
    Running perfectly. Didn't even need to resend books, or whatever it is... just got a message thanking me for purchasing a Pearl, and letting me know I was up and running!

    So far, totally stable (well, one lockup when I opened bbweather, but I read a thread that this was a previous problem, and once you enter a zip code, it's working great)

    Like the (slight) improvements! Soft reset starts up MUCH quicker! (took about three minutes on .64)

  12. #12
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Positives:
    1) Upgrade went flawless (after 2 disconnections to relocate my laptop to a different room...mine is being remodeled).

    2) My 3rd party and OTA apps were transferred without me having to restore them.

    3) No need to reinstall JiveTalk or Opera Mini. I have had to reinstall them on previous OS's (except Mobilkom's OS and now this one).

    Negatives:
    1) My BB Messenger contacts were not restored.
    2) I also don't see the new changes to the T-Mobile US interface. They look the same.
    Last edited by EricaJ1073; 08-15-2007 at 03:43 PM.


  13. #13
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Quote Originally Posted by JusEvan
    in the 4.3 OS, will we have wifi? for pearl, im not talknig about the new peral coming out
    NO, our pearls do NOT have have WiFi...unless you actually add the hardware yourself.

  14. #14
    Haider's Avatar
    Haider no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    122

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    I'm waiting and watching and seeing because I just had a bad feeling about this one and it seems like people are having the most problems with this upgrade than any other upgrade I've seen!

  15. #15
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: Who here has not upgraded the OS to TMO .103?

    Quote Originally Posted by reddog187
    NO, our pearls do NOT have have WiFi...unless you actually add the hardware yourself.

    Off topic: But any idea how you would add that hardware and others?



    Yeah I upgraded to the new OS. Been running smoothly besides the multitap issue which I can get over.

Page 1 of 4 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •