Results 1 to 3 of 3

imhaving a problem i updated my bb and restored my settings now i have no ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    srtdave's Avatar
    srtdave no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2445f3de
    Posts
    19

    Question where did my my browser go

    Advertisement



    imhaving a problem i updated my bb and restored my settings now i have no browsers, if i try app loader it just tells me they are currently installed well then where did they go?

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: where did my my browser go

    Quote Originally Posted by srtdave
    imhaving a problem i updated my bb and restored my settings now i have no browsers, if i try app loader it just tells me they are currently installed well then where did they go?
    Try Registering on the HRT. Menu, options, advanced options, host routing table, find the bold option, menu, register now. Give it 30 secs or so and you should get an activation message. Pulll the battery with the phone on, replace and you should be good to go. Post back if it does not work. Good luck.

  3. #3
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: where did my my browser go

    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •