Results 1 to 7 of 7

When i switched my sim card from my old razr v3xx cingular into my new ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Mag1c's Avatar
    Mag1c no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    30

    When i switched my sim into my BB Pearl...

    Advertisement



    When i switched my sim card from my old razr v3xx cingular into my new att bb pearl 8100c, does it charge me anything?

    Also I have the unlimited messaging plan on our family plan, so if i download an aim client is it free?

    thanks!

  2. #2
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    1. No you are not charged just for swapping a SIM card. (I swap frequently between my Pearl and my SK3).

    2. You need the Unlimited BB BIS internet service to download and use that if it uses data, not text. I'm not familiar with AT&T as I have T-Mobile.


  3. #3
    Mag1c's Avatar
    Mag1c no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    30

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    dang, well thanks for answering the first question. I just wish there was more things i could do without being charged. like using email and stuff haha.. i guess i'll have to purchase a pearl when it gets wifi

    thanks.

  4. #4
    sozae's Avatar
    sozae no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    I forget the name but there is a program that you can log on to AIM and it uses sms instead of data. I can't remember what the program it's called but I did see it here in the stacks
    -------
    maybe try doing a search for that program
    Last edited by sozae; 02-18-2008 at 02:28 PM. Reason: Automerged.

  5. #5
    sozae's Avatar
    sozae no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    22

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    I am an AT&T customer and they don't let you install AIM directly on your device but there are ways to do it you just have to look and you will find the way. let me know if I was able to help

  6. #6
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    The OZ client? If you only want AIM it will work but you can only be logged into one service at a time as I think it contains AIM, ICQ, MSN and Yahoo.


  7. #7
    Mag1c's Avatar
    Mag1c no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    30

    Re: When i switched my sim into my BB Pearl...

    yes, may i have a link to that? I really just need to use aim.. i don't use anything else. So that seems like it would fit the job?

    Edit: Please pin me the answer, as i will be away from my computer for a while!

    Thanks!

    23F59915
    Last edited by Mag1c; 02-18-2008 at 04:35 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •