Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Does anybody know if the BB Pearl 8100 can do both at the same time? ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    kenzpearl's Avatar
    kenzpearl no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1

    Vibrate and Ring Option

    Advertisement



    Does anybody know if the BB Pearl 8100 can do both at the same time? I had a Samsung before my BB Pearl and the phone has an option you can do both at the same time. SIMULTANEOUSLY!

    Please help if you know either way. Thanks!

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Vibrate and Ring Option

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Sorry no can do.

  3. #3
    tecrishon's Avatar
    tecrishon no está en línea Device Expert
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    842

    Re: Vibrate and Ring Option

    Yea, unfortunately not. I have been hoping since the first day I bought it that a 3rd party app would be able to do something like that, but none to my knowledge.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319

    Re: Vibrate and Ring Option

    my repost from a similiar thread

    "well that would be like going back in time a day and shaking your own hand.
    the two things just can't occupy the same space or the whole universe would unravel and cease to exist"

  5. #5
    quantumiq's Avatar
    quantumiq no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54

    Re: Vibrate and Ring Option

    yeah i just noticed that, i find it kind of weird pearls can only vibrate THEN ring...whats up with that?

  6. #6
    Kortanis's Avatar
    Kortanis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24AA980E
    Posts
    343

    Re: Vibrate and Ring Option

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I currently have a thread in the suggestion forum for this. Please post your support there and keep it alive. I am of the understanding that at least some RIM employees check these forum.

    http://blackberryforums.pinstack.com...g_setting.html

  7. #7
    Kortanis's Avatar
    Kortanis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24AA980E
    Posts
    343

    Re: Vibrate and Ring Option

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Oh and to clarify, the suggestion is to include both options, not just one or the other. Thanks for your help!

  8. #8
    quantumiq's Avatar
    quantumiq no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54

    Re: Vibrate and Ring Option

    that link doesn't work for me

  9. #9
    Kortanis's Avatar
    Kortanis no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    24AA980E
    Posts
    343

    Re: Vibrate and Ring Option

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Ill log in on my pc and fix it. It works it you access the forums via your BB.
    But you can easily get to it by clicking the main forums link at the top of any Pinstack page and then going to the RIM suggestions forum.

  10. #10
    superdad's Avatar
    superdad no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    25139092
    Posts
    393

    Re: Vibrate and Ring Option

    just curious.. why do u guys need vibrate and ring simultaneously?

  11. #11
    tecrishon's Avatar
    tecrishon no está en línea Device Expert
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    842

    Re: Vibrate and Ring Option

    Don't "need" it, but why not an option? Before I got my blackberry, all of my previous phones had the option. Doesn't seem that hard to include as an option.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #12
    mbranscum's Avatar
    mbranscum no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    2161A8BC
    Posts
    255

    Re: Vibrate and Ring Option

    Quote Originally Posted by superdad
    just curious.. why do u guys need vibrate and ring simultaneously?
    I don't think anyone actually needs it, but most phones do offer the option. People coming to BB's from other phones notice the ommission.
    Follow me on Twitter

    Cool Smartphone User Guy

  13. #13
    quantumiq's Avatar
    quantumiq no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54

    Re: Vibrate and Ring Option

    its jsut easier to notice when someone calls, with your phone in your pocket

  14. #14
    Founder's Avatar
    Founder no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    302

    Re: Vibrate and Ring Option

    Quote Originally Posted by superdad
    just curious.. why do u guys need vibrate and ring simultaneously?
    Umm... ever been for some time in production, noisy hall with phone in a pocket?
    I had, and missed many calls with only ring or vibrate.
    But, when you have phone which rings AND vibrates...

    Problem is that Pearl vibrates just 3 times...
    In space no one can hear you scream.

    Samsung GT-I9505 Galaxy S IV (stock Jelly Bean 4.3)
    Samsung GT-I9505 Galaxy S IV (stock KitKat 4.4.2)
    Samsung GT-I9100 Galaxy S II (CM 10.2)

  15. #15
    j llama's Avatar
    j llama no está en línea Device Pro
    Join Date
    Sep 2006
    PIN/ID
    4U2ASKME
    Posts
    4,319

    Re: Vibrate and Ring Option

    Quote Originally Posted by Founder
    Umm... ever been for some time in production, noisy hall with phone in a pocket?
    I had, and missed many calls with only ring or vibrate.
    But, when you have phone which rings AND vibrates...


    Problem is that Pearl vibrates just 3 times...
    unless you set it to vibrate only once in profiles

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •