Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 57

I am hoping someone can help me. I just tried to do an update on ... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16

    Advertisement



    I am hoping someone can help me. I just tried to do an update on my curve to 4.5 and now I have an error 507 on the screen. DM said that a fatal error occured and it was not able to complete the update process to try again. Has anyone seen this? I do have a back up but right now DM will not even read my Curve!

  2. #32
    reddrvgon's Avatar
    reddrvgon no está en línea Stack level 8
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    6,417
    Quote Originally Posted by itsmandy76 View Post
    I am hoping someone can help me. I just tried to do an update on my curve to 4.5 and now I have an error 507 on the screen. DM said that a fatal error occured and it was not able to complete the update process to try again. Has anyone seen this? I do have a back up but right now DM will not even read my Curve!
    That's asy man... Go to c:/program files/common files/research in motion/apploader...

    Use loader.exe to install the OS again...

    It should be able to recognize your device...
    ~via smartphone mobile.pinstack.com~

  3. #33
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    Do I need to delete DM 4.5 and reload 4.2? I tried just running the loader.exe and have the same error. It switches between 507 and 561 and neither can be recognized through DM 4.5.

  4. #34
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    I would try and uninstall all the Desktop Managers and OS then reinstall them.

    Then try to update. If that doesn't work you may need to wipe it completely and then try to update.

  5. #35
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    How would I wipe the device if I can't get into anything? I currently have no OS at all loaded on the device.

  6. #36
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    If you check out Lavagirl's Blog that will show you how to use JL_cmder. It will wipe it clean.

    Also I meant to uninstall/reinstall the Desktop Manager and OS from your PC.

  7. #37
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    I uninstalled the DM and the Blackberry Device Software updater from my PC. I do not know how to tell if I have anymore OS for my Blackberry on my PC. Do those two programs sound like the two I want to uninstall?

  8. #38
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Ok... you can check

    Start menu> Control Panel> Add or Remove Programs

    If you scroll down to and see if there is
    Blackberry Desktop Software and Blackberry Device Software
    and just remove them.

  9. #39
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    Both are gone and I have loaded the older version of DM 4.2sp2 to my computer. Now how would I go about getting the old version of the OS back on the blackberry?

  10. #40
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Which version did you need? For what BB? I only ask since sometimes people forget to change the device in their profiles

  11. #41
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    I have an AT&T Curve 8310 and I want to go back to 4.2 because 4.5 is scaring me. It's not actually my curve, it's a friends and I fried it trying to do the update.

  12. #42
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Oh, ok.... well we can get you to 4,5 if you want. It's not bad at all

    Just maybe something went wrong with your first try.

  13. #43
    itsmandy76's Avatar
    itsmandy76 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    16
    Well I already erased 4.5 DM and it took forever to get 4.2 back on my computer. Can I update to 4.5 os with 4.2sp2 DM? I'm downloading 4.2 OS right now.

  14. #44
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Yeah you can update to any OS with any DM.

    Here's a list of all the OS's

    http://forums.pinstack.com/showthread.php?t=92072

  15. #45
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Let me know if you get everything going or if you need more help

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •