Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Has anyone ever seen this before? Everytime I type a link in BB Messenger, I ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Uncaught Exception Error typing links?

    Advertisement



    Has anyone ever seen this before? Everytime I type a link in BB Messenger, I get an Uncaught Exception error message. This is my 2nd Pearl in 3 months. The other error message I see is that the system will restart itself and it kicks me out of my conversation (but doesn't end it). Could chatting with 2 people in the same conversation be the cause of this???
    Last edited by EricaJ1073; 04-13-2007 at 12:38 AM.


  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    erica - this is a known bug in the 4.2.1.66 OS...didn't you upgrade?

  3. #3
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ Upgrade to what?

  4. #4
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by EricaJ1073
    ~via BB (wap.pinstack.com)~ Upgrade to what?
    https://www.blackberry.com/Downloads...149E92A551338E


    this is the latest that should surely help you

  5. #5
    avante's Avatar
    avante no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C4B1
    Posts
    638

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Man, I'm out of the loop! What is this upgrade about? Is it a new OS version?

  6. #6
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by avante
    Man, I'm out of the loop! What is this upgrade about? Is it a new OS version?
    http://blackberryforums.pinstack.com...y_8100_os.html

    follow this link buddy that will give you all the info , it is our biggest thread

  7. #7
    avante's Avatar
    avante no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2405C4B1
    Posts
    638

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by antx16
    http://blackberryforums.pinstack.com...y_8100_os.html

    follow this link buddy that will give you all the info , it is our biggest thread
    Thanks for the link antx16. I have been using the TIM 1.66 OS since the day it came out. I stopped following that thread because it turned into a trouble shooting thread and didn't realize that there was talk of another OS in it. I've found the thread that compares the telstra and TIM OS. It seems like some people are seeing no improvement and others who are running both are seeing some improvement? I'll let the testing resume and go from there. Once again thanks for the lead!

  8. #8
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    I don't see any difference between Telstra and TIM Italy.


  9. #9
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by EricaJ1073
    I don't see any difference between Telstra and TIM Italy.
    me neither for the moment except it just seems a little bit quicker or maybe im trying to hard to see something different ;-)

  10. #10
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Ok I will download and install it and see if I notice anything different, other than the issue I mentioned above.


  11. #11
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    I'm back. I deleted the vendor.xml file and when I went to load the new Telstra OS, it didn't recognize it as an upgrade.


  12. #12
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by EricaJ1073
    I'm back. I deleted the vendor.xml file and when I went to load the new Telstra OS, it didn't recognize it as an upgrade.
    it does,nt it just installs over it , sometimes it says repair or remove depends on if you done a fresh install or copied over , but normally it just installs .

  13. #13
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Edit: I got it loaded.
    Last edited by EricaJ1073; 04-14-2007 at 10:17 PM.


  14. #14
    EricaJ1073's Avatar
    EricaJ1073 no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    10,420

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Didn't work either. I was just trying to tell someone via BB Messenger where to get the Push Services on their BB. As soon as I typed "www.mobile.blackberr" (wouldn't let me type the "y"), I get "Uncaught exception: java.lang.NullPointerException" and got booted back to the homescreen.


  15. #15
    antx16's Avatar
    antx16 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    481

    Re: Uncaught Exception Error typing links?

    Quote Originally Posted by EricaJ1073
    Didn't work either. I was just trying to tell someone via BB Messenger where to get the Push Services on their BB. As soon as I typed "www.mobile.blackberr" (wouldn't let me type the "y"), I get "Uncaught exception: java.lang.NullPointerException" and got booted back to the homescreen.
    try again but try typing really slowly , it might just be a typing speed thing where the memory cannot keep up , give it a go and let me know , i just typed that and have no prob

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •