Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36

That's what keeps happening to me except that I am followed the advice of almost ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52

    Advertisement



    That's what keeps happening to me except that I am followed the advice of almost every forum member.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  2. #17
    magellan0547's Avatar
    magellan0547 no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    242E7D27
    Posts
    770
    did you both try to upgrade your OS with the media card still in your phone? if so that's your problem

  3. #18
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    I did take the micro sd card out. I am going to try this on a different computer to make sure this isn't a freak usb power case. What do you guys think

  4. #19
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Spud,

    That's probably a good idea. What OS do you have on the computer you've been trying to upgrade with?

    Roger

  5. #20
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    I am using windows xp professional

  6. #21
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Hm. Usually more problems with Vista than XP Pro.

    So your device is running 4.3 currently with no issues? You just can't get the new 4.5 OS loaded?

    Have you tried uninstalling all the Desktop Manager and OS software from your PC, rebooting and reloading everything?

  7. #22
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Also, what Kara was intimating was that you could have a bad USB cable or port on either your device or the PC. Do you have an extra you can try with?

  8. #23
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Yes, os 4.3 is working perfectly with no issues. During the upgrade process to 4.5 it gets stuck initializing. And yes I have completely uninstalled the dm and deleted the common files. Then restarted.

    I do have another cable i can try.
    Last edited by spudgunnerwryyy; 12-17-2008 at 01:56 PM. Reason: added info

  9. #24
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Did you also completely uninstall and reinstall the OS?

  10. #25
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Yes and I restarted after every action

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #26
    RogerG's Avatar
    RogerG no está en línea Stack Administrator
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    21,111
    Okay, the Cowboy must've been helping you via PIN or PM then as I didn't see any of those instructions in this thread!

    Try the new USB cable first, then another computer if that also fails.

  12. #27
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Yeah he pm'ed me a list of things to do. I will try the new cable. Then new computer. I will pm you and post here with results.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #28
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    I really hope a different PC and USB cable do it for you. I have a hard time thinking its the device itself since you can always revert back. Can't wait to see if it works.~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Yeah I am going to try it as soon as I have time.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #30
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Using the official att release with another cable and another computer with the exact same method I still cannot get it to work.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •