Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 36

I am beginning to become frustrated will this whole os 4.5 deal. I have followed ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52

    unable to upgrade to 4.5

    Advertisement



    I am beginning to become frustrated will this whole os 4.5 deal. I have followed instructions of sticky's and of the very reliable moderncowboy. All these attempts fail at initialization and I end up with a multi stage loading error. I am using dm 4.6.

    Any ideas come up.

    thanks
    spudgunner.

  2. #2
    bajanbastard's Avatar
    bajanbastard no está en línea Stack level 4
    Join Date
    May 2008
    Posts
    510
    I don't even use the DTM for upgrades anymore. I find the apploader that comes with the device software is much more reliable.

    Use the apploader that's located in the same folder as the vendor file.
    Device history: 8100 > 8320 > 8900 & 9530. Keep crackin'

  3. #3
    Safiy's Avatar
    Safiy no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    304d0ac5
    Posts
    720
    Did you wipe with JL cmdr. If not try it and then reinstall OS. I had the same issue and JL worked for me.

  4. #4
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    I have used jl loader every time I have tried. And I have used the app loader with the 4.5 os and the same problem still happens. I am guessing this is a really odd scenario.
    Via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Just wondering if you ever had any luck?

  6. #6
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    No, the replies have all been advice I have heard before.
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Have you tried reverting back to the old OS I can't remember and this seems to be working for another user at the moment.

  8. #8
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    Yes right now I am on os 4.3 and its the one off the att download site
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432
    You might try this link and see if it works any better for you. Requires the new OS be available from your carrier and that you are using IE.

    http://na.blackberry.com/eng/update/

    Otherwise I had to use a newer PC to upgrade to 4.5 on some devices.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  10. #10
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    I tried that also. I could try another computer
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #11
    fishnride's Avatar
    fishnride no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Sep 2008
    PIN/ID
    24814C79
    Posts
    16
    My 8110 was on 4.3 until last night when I plugged my BB into the PC, fired up DM, and was prompted to install 4.5.

    Worked like a champ, and no issues to report.

  12. #12
    KaraBear's Avatar
    KaraBear no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    294
    Most problems like these have to do with the USB port or cable. I would suggest using a different USB port(NOT Hub). Can you post everything you have done to this point, and we will get this figured out for you.

  13. #13
    spudgunnerwryyy's Avatar
    spudgunnerwryyy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2008
    Posts
    52
    The cable is plugged directly into the computer and I have turned off usb power management
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #14
    ShadowKat12X's Avatar
    ShadowKat12X no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    3161487A
    Posts
    18
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #15
    ShadowKat12X's Avatar
    ShadowKat12X no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2008
    PIN/ID
    3161487A
    Posts
    18
    Downloaded the upgrade and was in the middle of the installation and received a fatal error and my phone won't even turn on and my status light is flashing red and I don't know how to get my phone operational again

Page 1 of 3 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •