Results 1 to 7 of 7

I just downloaded and uploaded 2 new apps on my 8100 and neither work. Its ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    burningsky21's Avatar
    burningsky21 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1

    Themes do not work!!

    Advertisement



    I just downloaded and uploaded 2 new apps on my 8100 and neither work. Its the iPhone Zen and the Black Diamond. They both show up im my applications page on my BB but i can't use them...

    Please help.

  2. #2
    Ekzt1nr's Avatar
    Ekzt1nr no está en línea Stack level 5
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,146
    Most times when that happens you might just need to do a battery pull

    If that's doesn't work...just do a uninstall/install check it out

    Hope that helps

  3. #3
    gorcorps's Avatar
    gorcorps no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    450
    Make sure you downloaded the 8100 version and not the one for 8300 or anything like that.

  4. #4
    ivan1's Avatar
    ivan1 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    21CFF818
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by gorcorps View Post
    Make sure you downloaded the 8100 version and not the one for 8300 or anything like that.
    Also check out the operating system

  5. #5
    gasaraki's Avatar
    gasaraki no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2008
    Posts
    17
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i have the same problem. I downloaded a theme and it showed up in applications but not in the theme section. I've done everything that you've guys have told the other to do but to no avail. Anybody else got some more input?

  6. #6
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164
    Quote Originally Posted by gasaraki View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~i have the same problem. I downloaded a theme and it showed up in applications but not in the theme section. I've done everything that you've guys have told the other to do but to no avail. Anybody else got some more input?
    yes, quite possibly the theme wasn't exported to your target OS. it can happen on the pearls.

  7. #7
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    Quote Originally Posted by cherrichiodo View Post
    yes, quite possibly the theme wasn't exported to your target OS. it can happen on the pearls.
    I've had that problem. If their custom made themes try PMing or PINning the person who made them and having them export the themes under your OS
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •