Results 1 to 6 of 6

whenever i try to download a theme through the application loader i always get a ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    ccoouurrttss's Avatar
    ccoouurrttss no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7

    Thumbs down theme problem.

    Advertisement



    whenever i try to download a theme through the application loader i always get a message saying "no application found for your device"

    whats the issue?

  2. #2
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Are you pointing to or trying to load an .alx file?
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

  3. #3
    bsjmcconnell's Avatar
    bsjmcconnell no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    4029C610
    Posts
    923
    Here is a good post on that

    http://blackberryforums.pinstack.com...ere_found.html


    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    ccoouurrttss's Avatar
    ccoouurrttss no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    7
    Quote Originally Posted by jblackfish View Post
    Are you pointing to or trying to load an .alx file?
    trying to load


    bsjmcconnell : i have the latest OS :S

  5. #5
    catstide's Avatar
    catstide no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    wut?
    Posts
    6,673
    Quote Originally Posted by ccoouurrttss View Post
    trying to load


    bsjmcconnell : i have the latest OS :S
    as fish said,make sure it's an alx file and not a cod file

  6. #6
    jblackfish's Avatar
    jblackfish no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11,116
    Quote Originally Posted by ccoouurrttss View Post
    whenever i try to download a theme through the application loader i always get a message saying "no application found for your device"

    whats the issue?
    As a shortcut, if you're still getting the msg, you might try reinstalling the OS (that's on your handheld) to your P-C, delete the vendor file and retry connecting to the DM- it should recognize your device then. That help?
    For every complex problem there is a solution, that is simple, neat, .....and wrong! (H. L. Mencken) jblackfish(at)pinstack(dot)com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •