Results 1 to 5 of 5

has anyone gotten this to work stably and reliably?... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    anfrey's Avatar
    anfrey no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    A5KME41T
    Posts
    895

    tethering with 4.2.1.107

    Advertisement



    has anyone gotten this to work stably and reliably?

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: tethering with 4.2.1.107

    Quote Originally Posted by anfrey
    has anyone gotten this to work stably and reliably?
    I haven't had a problem.

  3. #3
    anfrey's Avatar
    anfrey no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    A5KME41T
    Posts
    895

    Re: tethering with 4.2.1.107

    what settings are you using? it keeps dropping every 5-7 minutes form e

  4. #4
    bruiser_04's Avatar
    bruiser_04 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    243FCD27
    Posts
    245

    Re: tethering with 4.2.1.107

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ follow this link and if you read far enough down it gives directions for T-Mobile customers only. I have not had any issues. http://blackberryforums.pinstack.com...red_modem.html

  5. #5
    Lowrider's Avatar
    Lowrider no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,418

    Re: tethering with 4.2.1.107

    I never have a problem, I'm w/ CBW though.
    -----------------------------------
    Thx a lot!
    Low
    OSU Buckeye's # 1

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •