Results 1 to 6 of 6

First time post so please be gentle.. I upgraded from the 8100 which had Telenav ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    davegoz's Avatar
    davegoz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3

    Telenav for Tmob 8120

    Advertisement



    First time post so please be gentle..

    I upgraded from the 8100 which had Telenav installed, but now I can't get it installed on my new 8120. The Telenav rep sent me a download link, but it directs me to install from T-zones and I can't find Telenav on T-zones anywhere. I was told by the Telenav rep that the 8120 isn't supported, but it's basically the same phone as the 8100, so I figured I should be able to install it if I can get it downloaded somehow..

    Any suggestions?

    -Dave

  2. #2
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Are you using Telenav maps or Telenav navigator?

    Navigator is not supported for8120 or 8100. The only 81xx device that would be supported is the 8110, since it's the only pearl with GPS.

  3. #3
    davegoz's Avatar
    davegoz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3
    I assume that it's Navigator. It sends information from the phone to Telenav and then gives back turn-by-turn directions. Am I correct in my assumption?

  4. #4
    marigotrip's Avatar
    marigotrip no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    101
    I am using it on my 8120. Just download it from the 8110, it works just fine. There is a bunch of guidance on various other forums about how to do it. I am using the Freedom 2000 keychain GPS; speaker phone works great.

  5. #5
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    I'm using ATT Navigator (which I'm sure is the same thing since it's from Telenav) on my 8120 with no problems!

  6. #6
    davegoz's Avatar
    davegoz no está en línea Stack level 1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3
    So do I have to transfer it from my 8100 since I can't find anywhere to download it?
    If so, can I use the BBDesktop to transfer it without losing my stuff already on the 8120?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •