Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast
Results 46 to 60 of 83

.103 is great for me and my pearl. I have had no issues.... BlackBerry Pearl forum

  1. #46
    boomboom's Avatar
    boomboom no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    retired
    Posts
    486

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    Advertisement



    .103 is great for me and my pearl. I have had no issues.

  2. #47
    organic_matter's Avatar
    organic_matter no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    504

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    i just want to confirm that even thought i have a t-mo phone if i put a AT&T os my t-mo sim is still going to work right?
    Last edited by organic_matter; 08-19-2007 at 05:34 PM.

  3. #48
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Quote Originally Posted by organic_matter
    thx red
    Yup if you have more questions just ask!

  4. #49
    organic_matter's Avatar
    organic_matter no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    504

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    lol see above^

  5. #50
    boomboom's Avatar
    boomboom no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    retired
    Posts
    486

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    You shouldn't have any problems with upgrading to a another OS. Unless the OS itself is buggy.

  6. #51
    phil0sophic's Avatar
    phil0sophic no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    22

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    WOW, allot of crazy stuff going on...some updates OK some not..WTF ??? I was running the 101 on 2 Pearls with NO issues whatsoever then updated to the 103 still no issues on either phone, neither phone has same 3rd party apps or themes as well. I did not see any improvement with the 103 nor any dropped calls missing messages etc. only the scary update time when the phones are in mumble mode until the reboot is complete had me worried. Perhaps it is because I say only nice things to my phones???? can it be my aura? Some sort of T-Mo-phonel alignment? Who knows? I sure don’t however every time I use the phone I think is this when it is going to white out or when my wife calls is this the call to say her phone wont let her buy shoes????
    Any way IMHO if ya have an old OS (64 ) update to the 101 if ya were sorta spoiled by the speed of the 103. It worked fine for a long time.

  7. #52
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907
    Quote Originally Posted by organic_matter
    lol see above^
    Yea like boomboom said you shouldn't have an issue. The directions explain it all in the mini FAQ.

  8. #53
    tmrepp's Avatar
    tmrepp no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    95

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    I'm having an issue, but I don't know if it has to do with .103.

    When I go to an e-mail that is longer than what the memory has stored and it has to "auto more" it says the following: "More request could not be completed. Service book information not found."

    I have deleted all the service books, and resent them multiple times. Anyone have any idea if this is related to the OS .103

  9. #54
    seedyburner's Avatar
    seedyburner no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    2438f59d
    Posts
    142

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    Looks like this OS is back up for download on the website. I just downloaded it. I haven't installed yet. *Edit* Nevermind, looks like only on the czech site.
    Last edited by seedyburner; 08-19-2007 at 06:03 PM.

  10. #55
    smomus's Avatar
    smomus no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    248B113c
    Posts
    167

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    I dl from the US site and have started having the dead air issue... after 4 days of using the .103 US dl. so here is my question... is the dead air issue an OS issue or just a t-mo issue? and for those who have dl from the czech site have you had this... or other issues?
    SMO ;-)

  11. #56
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I have not had any issues with the Czech release.

  12. #57
    tmrepp's Avatar
    tmrepp no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    95

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    Quote Originally Posted by tmrepp
    I'm having an issue, but I don't know if it has to do with .103.

    When I go to an e-mail that is longer than what the memory has stored and it has to "auto more" it says the following: "More request could not be completed. Service book information not found."

    I have deleted all the service books, and resent them multiple times. Anyone have any idea if this is related to the OS .103
    Alright well it seems as though with e-mails prior to a service book deletion and the resending of them, you cannot get to read the rest of an e-mail via your blackberry when it tries to auto-more. It's almost as if the service book information for that e-mail is not updated.

    I dont know how a blackberry works, I'm a windows guy. Hah.

  13. #58
    stranjal7's Avatar
    stranjal7 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    #ASK#
    Posts
    298
    Quote Originally Posted by smomus
    I dl from the US site and have started having the dead air issue... after 4 days of using the .103 US dl. so here is my question... is the dead air issue an OS issue or just a t-mo issue? and for those who have dl from the czech site have you had this... or other issues?
    Czech 103 , no problems.

  14. #59
    organic_matter's Avatar
    organic_matter no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    504

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~wut my 8100 is back with 101 yay

  15. #60
    Varekai's Avatar
    Varekai no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24400874
    Posts
    122

    Re: T-Mo has now pulled OS .103!

    I got my replacement pearl in Friday night, it had the .103 firmware on it already and it runs beautifuly, I havent had a single problem with it, very fast, the MyFaves weird scroll problem has been fixed sincde .101, Opera works fine too, very fast. Just hope I dont get that dirt under my screen again.

Page 4 of 6 FirstFirst 123456 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •