Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Does anyone know how to set 'My Number' its highlighted in red below Thanks... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Setting "My Number" (pic inside)

    Advertisement



    Does anyone know how to set 'My Number' its highlighted in red below

    Thanks


  2. #2
    Dominiswiss's Avatar
    Dominiswiss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    23

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    go to call log > options > general options > show "my number" and change it to yes

  3. #3
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    it is on 'yes' as it is displaying my number, but it doesnt know what it is. Can I enter it manually?

  4. #4
    Dominiswiss's Avatar
    Dominiswiss no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    23

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    instead of going to options go to status and put in your number

  5. #5
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    when in status, you can't edit the 'unknown'

  6. #6
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    when you open your call log what is restrict my identity set to? mine is off


    open phone --> options --> general options

  7. #7
    tecrishon's Avatar
    tecrishon no está en línea Device Expert
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    842

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    not sure if this will work...

    but go to options > advanced > sim card. and then click options and edit SIM Phone Number.

    does that work?

  8. #8
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    Quote Originally Posted by tecrishon
    not sure if this will work...

    but go to options > advanced > sim card. and then click options and edit SIM Phone Number.

    does that work?
    Yep thats the one!!

  9. #9
    Amigotek's Avatar
    Amigotek no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21D7B3C6
    Posts
    1,569

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    Your sim card may not have the number stored and I think that is where it gets the info from. Try putting your sim card in a regular phone and go see if the number shows up there. I know on some phones you can actually go in and change the phone number it says is your number (why it has it I couldn't tell you since it should auto load from the system). On the 8700, I can go to options, advanced options, sim card and see both the CCID number for my SIM and my mobile number. Check that and see if it is stored in your sim. If not, you can (at least on my phone you can) click on the menu and edit the sim phone number.

    Zo

    Late posting I see. Glad it got solved. lol

  10. #10
    tecrishon's Avatar
    tecrishon no está en línea Device Expert
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    842

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    Quote Originally Posted by Looony
    Yep thats the one!!
    good deal. glad that worked.

  11. #11
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    woopity doo, Tec got it right again!

  12. #12
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    If anyone else has this problem, a quick note.

    When you set your mobile number in you might get two line of info in the call screen

    1) My Number Unknown (like before)
    2) My Number 07724189644745487 (whatever it might be)

    To get rid of the top info line (Unknown) do a soft reset by installing this application

    http://www.geekandproud.net/blackberry-software

    Job done!

    Thanks for everyone help on this1

  13. #13
    Looony's Avatar
    Looony no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    79

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    Quote Originally Posted by mudshovel
    woopity doo, Tec got it right again!
    Oh how we all love Tec..... x x x x x x x x x x x hehe

  14. #14
    mudshovel's Avatar
    mudshovel no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    1,314

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    yeah, like the plague! hahahaha

    jokes Tec, just jokes

  15. #15
    mcgurk29's Avatar
    mcgurk29 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    0

    Re: Setting "My Number" (pic inside)

    also if going in to advanced options>sim card and it shows unknown you can have your carrier send an OTA to your device to update the mobile number for the Sim

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •