Results 1 to 10 of 10

As we all know the current 8100 supports 2GB and will [supposidly] freeze if you ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856

    SD Size

    Advertisement



    As we all know the current 8100 supports 2GB and will [supposidly] freeze if you insert anything higher. We'll I'm most likely getting the new 8120 for TMobile but I can't find for the life of me the size of memory expansion it will hold.

    The device is finally on AT&T's website and says nothing. I've checked many other sites and am only reading "External Micro SD Memory Expansion." So for all you new 8120 owners... what do you know? Will the 8120 hold 4GB or more?
    It's not an iPhone addiction, it's insomnia!

  2. #2
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    The 8100 will support a 4gb as long as its on the latest OS. The 8120 supports a 4gb but I did hear a rumor that it could go up higher. I'm not to sure though. But 4gb for sure. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    ~via BB (wap.pinstack.com)~Your're the man Jonny! Thanks for the quick answer!

  4. #4
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    No worries. Once I get a for sure confirmation for sd size of the 8120 ill let you know. via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    Justyn's Avatar
    Justyn no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    n/a
    Posts
    1,856
    ~via BB (wap.pinstack.com)~thanks bro!

  6. #6
    doughdaddy's Avatar
    doughdaddy no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3,715
    Quote Originally Posted by jonnyxedge View Post
    The 8100 will support a 4gb as long as its on the latest OS. The 8120 supports a 4gb but I did hear a rumor that it could go up higher. I'm not to sure though. But 4gb for sure. ~via BB (wap.pinstack.com)~
    The box my and my wifes 8130's came in state that the 8130 will support 8gb SD cards. Seeing how the 8120 is the same OS version and basic hardware setup, it should also be 8gb. Future OS releases are rumored to allow up to 16gb cards (sweet). Maybe that is why RIM removed the size referrence on their website and only put in "Supports SD cards" instead.

  7. #7
    ajs3898's Avatar
    ajs3898 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    68
    hey jonny, u hear anything yet regarding an early release of the 8120 like there was for the 8320? i think im going to pick one up when it comes out...also do u happen to know or have an educated guess what tmo will sell it for out of contract?

  8. #8
    narcosis's Avatar
    narcosis no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    2164F805
    Posts
    13
    Hi

    I am using 8120 and a 4gb sd card on v4.3. So far so good.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  9. #9
    stuart B's Avatar
    stuart B no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    256c5822
    Posts
    407
    I've got a 4GB in my 8120 but have been told by loads of people that Upto 8GB will work!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #10
    Virex's Avatar
    Virex no está en línea Banned for Content theft
    Join Date
    Apr 2008
    PIN/ID
    CUSHION
    Posts
    723
    yea on the 4.3 OS sd cards are supported up to 8gb

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •