Results 1 to 8 of 8

Lately Ive noticed my 8130 in standby refuses to come off standby readily like it ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    stuka's Avatar
    stuka no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189

    Screen Locking Up in Standby

    Advertisement



    Lately Ive noticed my 8130 in standby refuses to come off standby readily like it did before. Restets/battery pulls etc and memory cleaning dont seem to improve the problem which is intermittent. Ill press the stanby button or the back key and the unit wont respond or wake up(no screen).
    Any thoughts. PRevioulsy the 8130's robustness in and out of standby had impressed me vs Win Mobile.
    Thanks

  2. #2
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    have you dropped your phone at all? could have gotten messed up internally
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  3. #3
    stuka's Avatar
    stuka no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189
    NOt so far

  4. #4
    dvst8ion's Avatar
    dvst8ion no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    182
    Have you tried an OS update? could be a software problem
    Once you go Black(berry) you'll never go back!!!

  5. #5
    lucky13mt's Avatar
    lucky13mt no está en línea Stack level 6
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    N/A
    Posts
    2,818
    if it used to work i dont see how its a software problem...have you installed any apps that manipulate button input or anything like that?
    BlackBerry Rocks!<-Check it out!

  6. #6
    boomboom's Avatar
    boomboom no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    retired
    Posts
    486
    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    This happens to me on my 8100 pearl, what brings it out of is by pushing the mute button on the top.

    I am not familiar with the 8130 layout, I am unsure if the layout is the same verses the 8100, please let me know if this works,

  7. #7
    stuka's Avatar
    stuka no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    189
    Seems to have settled down and |I havent been able to repeat it since |I removed a recently installed demo. Ill reinstall the demo and see if that is the issue.
    THanks for input all.

  8. #8
    boomboom's Avatar
    boomboom no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    retired
    Posts
    486
    I haven't had it happen to me either, I have also uninstalled Opera, and anything google.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •