Results 1 to 7 of 7

Is it possible to get my ringer to sound through my headset?I have the one ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    ilovemy8100's Avatar
    ilovemy8100 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    24371c8d
    Posts
    23

    ringer through head set

    Advertisement



    Is it possible to get my ringer to sound through my headset?I have the one that came with my BB

  2. #2
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    you know what...
    when I first got my BB I asked the same question
    and no one answered me.
    I don't believe there is a way to do it. I ended up just getting a bluetooth deal
    check out the jabra 2010 I like it alot and it's not all crazy huge and bulky.

    online it's pretty cheap to!
    rock on!
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  3. #3
    gukdoebabdoe's Avatar
    gukdoebabdoe no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    11
    nope, tried different things but nothing

  4. #4
    rsammon977's Avatar
    rsammon977 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    219DFA34
    Posts
    84
    If I'm reading this correctly, you've gotten hour ringers to play through your Bluetooth?? TEACH ME! Lol

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    luciferseamus's Avatar
    luciferseamus no está en línea Device Pro
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    1,930
    me?
    no...
    the ringer the headset uses is default to the heardset.
    I WISH it would play my ringers!
    "If you ever lose your keys in a river of molten lava, let 'em go, cus' man, they're gone!!"-Jack Handey


  6. #6
    CoDrift.org's Avatar
    CoDrift.org no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    22
    I just get a tone with a blue tooth headset.

  7. #7
    rsammon977's Avatar
    rsammon977 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    219DFA34
    Posts
    84
    Mines the same way. I can't figure it out, cause the BB picks up that it offers hands free and headset as services, but none of the tones play through it. And I know the headset is capable of it cause my K1 did it no problem
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •