Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

More and more often, I'm starting to get a red "X" where the check mark ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    JP101's Avatar
    JP101 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28

    Red "X" when sending messages

    Advertisement



    More and more often, I'm starting to get a red "X" where the check mark usually is when a message sends. It seems to only happen with one or two people, I have full service, and when i hit resend, it goes no problem. Anybody know why this is?

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Red "X" when sending messages

    Quote Originally Posted by JP101
    More and more often, I'm starting to get a red "X" where the check mark usually is when a message sends. It seems to only happen with one or two people, I have full service, and when i hit resend, it goes no problem. Anybody know why this is?
    What carrier do you have? ATT customers in recent days have reported having similar issues.

  3. #3
    JP101's Avatar
    JP101 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28

    Re: Red "X" when sending messages

    I have T-Mobile

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Red "X" when sending messages

    Quote Originally Posted by JP101
    I have T-Mobile
    does it give you an error message along with the red x and what carrier are you trying to send to? (you mentioned 2 different people in particular)

  5. #5
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: Red "X" when sending messages

    I would get the red X on ATT for mms msg sending occasionally on random people, not real sure why.
    A resend of service books from BIS and HRT re-register usually did the trick.
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  6. #6
    JP101's Avatar
    JP101 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28

    Re: Red "X" when sending messages

    yeah, but it only works for that time. Also, this is with typical SMS with my girlfriend, whom I text very frequently. This just started happening to me today.

  7. #7
    mcg2u2's Avatar
    mcg2u2 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    ?????
    Posts
    154

    Re: Red "X" when sending messages

    ~via BB (wap.pinstack.com)~This has happened to me a lot yesterday & today. I have T-Mobile & text & mms tmo & sprint.

  8. #8
    xxgujupatel15xx's Avatar
    xxgujupatel15xx no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    1

    Re: Red "X" when sending messages

    yeah i have t-mobile and its been doing it to me alot after i updated my blackberry with the new software

  9. #9
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    Re: Red "X" when sending messages

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    This just started happening to me today! Pics won't go thru either! I don't use mms often and when I finally try, it doesn't work!

  10. #10
    srl7741's Avatar
    srl7741 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    May 2006
    PIN/ID
    Retired
    Posts
    6,359

    Re: Red "X" when sending messages

    I've been getting some of those also (tmo). Normally i hit re-send and it goes thru just fine. I just thought it was the area i was in at the time, as i seem to be on the road and moving up or down hills.

  11. #11
    gurlryder's Avatar
    gurlryder no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    13

    Re: Red "X" when sending messages

    I get the red X as well, but I think it's more of a reception/carrier issue becuz after awhile it will start to work fine again. I would just reboot everything, resend service books, register the phone...etc.

  12. #12
    grahamy's Avatar
    grahamy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    2436056d
    Posts
    38

    Re: Red "X" when sending messages

    im on t-mo too and keep getting the same after upgrading. generally it says it sa protocol error and resending goes straight though

  13. #13
    Kon's Avatar
    Kon
    Kon no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49

    Re: Red "X" when sending messages

    It just started happening to me today also... I have T-Mobile as well... odd...

  14. #14
    JP101's Avatar
    JP101 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    28

    Re: Red "X" when sending messages

    Humm...is it only happening with certian people though? That's how mine is acting.

    Also, just a side note here...when the update happened, it brought all the applications that my phone was missing onto it (such as the browser, AIM, E-mail client setup, Handango). Also, it fixed the maps application. I thought that was pretty cool, that it brought everything that my phone was missing. I got it off of e-mail (it's still a t-mobile branded phone, just got it cheaper) and for some reason, those things weren't on there, not even under the hidden icons. But yeah, just a little side note lol

  15. #15
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    Re: Red "X" when sending messages

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I didn't upgrade anything! Its still happening, & getting worse. Its a tmo prob I believe. Starting to irritate me!

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •