Results 1 to 6 of 6

i just loaded the new version of pearl os .96 it was working fine and ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Paiger850419's Avatar
    Paiger850419 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    2400E01C
    Posts
    54

    Thumbs down problems with OS???!!!

    Advertisement



    i just loaded the new version of pearl os .96 it was working fine and then when i went to use some of my apps that use the net like beyong 411 and plusmo i got messages that said i ahd a bad DNS and also my netowork connections are timing out and not taking me so different sited in the browser...please help...it was working fine then i changed the os to .96, it was working fine then and then this just happened....

    is there a way to reload the .96 OS will that help?

    any and all suggestions are welcome...

    thank you in advance

  2. #2
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: problems with OS???!!!

    double check your APN settings. one time on an upgrade mine disappeared, poof gone, reset them and all was well.

    hope this helps
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  3. #3
    Paiger850419's Avatar
    Paiger850419 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    2400E01C
    Posts
    54

    Re: problems with OS???!!!

    how do i do that with the apn settings...i know about everything about the pearl and taught myself but that is one thing that i dont know

  4. #4
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: problems with OS???!!!

    go to options>advanced options>TCP

    now load the apn setting from here
    http://blackberryforums.pinstack.com...t_carrier.html

    followed by a batt pull, let us know
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

  5. #5
    Paiger850419's Avatar
    Paiger850419 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    2400E01C
    Posts
    54

    Re: problems with OS???!!!

    seems to be working fine and thank you for the help...all i did was put in the same settings that were there already again and did a batt pull thank you very much for the assistance kayos

  6. #6
    kayos72's Avatar
    kayos72 no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    3,504

    Re: problems with OS???!!!

    no problemo

    glad you are running again
    Been a long while since last login. Sorry all, adjusting to a new life is great and hell at the same time!!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •