Results 1 to 8 of 8

Hello, Ive noticed that sometimes, or a lot of the time really, i get 3 ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    brothaom's Avatar
    brothaom no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    Advertisement



    Hello,
    Ive noticed that sometimes, or a lot of the time really, i get 3 to 5 bars which should be ample to make a call, but i can not make or receive calls nor can i text unless the actual word edge is under my signal bar. i have no idea how to solve this problem. can anyone help?
    thank you very much,
    Ank

  2. #2
    skunk22civic's Avatar
    skunk22civic no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2408989b
    Posts
    200

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ EDGE = data edge = no data, what carrier do you have? Do you have the data plan?

  3. #3
    brothaom's Avatar
    brothaom no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    i dont have the data plan...i only get the lower case edge but without it there, i cant use the phone for texting/calling at all...my carrier is att/cingular.
    anything?

  4. #4
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    you can try and re-register to the network. Options>Host routing table.

  5. #5
    li2327's Avatar
    li2327 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    30D2E555
    Posts
    1,502

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    A battery pull may help. If not try backing up your handheld and do a wipe. You may have something stuck. Also try turning wireless off for a few seconds then turn it back on. Hope this helps.

  6. #6
    skunk22civic's Avatar
    skunk22civic no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    2408989b
    Posts
    200

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    ~via BB (wap.pinstack.com)~ I'd suggest a hard reset, pull the battery, let it sit for a few mins, put it back in.

  7. #7
    brothaom's Avatar
    brothaom no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    4

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    it seems like its pretty consistent now...thanks a l9ot

  8. #8
    dopeyloc718's Avatar
    dopeyloc718 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    23E26A21
    Posts
    135

    Re: Problem getting signal with EDGE but still get regular signal

    this happens to me to im on tmobile sometimes my phone wud say EDGE and i wudnt be able to go online or aim but i either go to Options>Host routing table or i turn the radio off and on it get very annoying but it doesnt happen that often
    ~ViA pEaRl (OfFiCiAl sTaCkEr)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •