View Poll Results: What problems are you having with .103?

Voters
88. Register free to vote on this poll
  • "Dropped call issue"

    41 46.59%
  • MultiTap issue

    19 21.59%
  • Memory Card issue

    10 11.36%
  • Programs no longer run on pearl

    6 6.82%
  • Phone as a modem fails

    6 6.82%
  • Reboots at random

    9 10.23%
  • Other (Please give examples below)

    30 34.09%
Multiple Choice Poll.
Page 3 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 31 to 45 of 163

Originally Posted by TanBucsFan ~via BB (wap.pinstack.com)~ The only problem I've had so far is. ... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Advertisement



    Quote Originally Posted by TanBucsFan
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

    The only problem I've had so far is. Opera Mini will not go through the final steps of connecting to the network and gives me the error message that it failed to connect.

    TCP is set at wap.voicestream.com and emulation is set to blackberry.


    Any suggestions as to what else to try?

    opera mini only works for me when emulation is set to openwave gateway. maybe give that a try.

  2. #32
    Shel's Avatar
    Shel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    309

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by luislyricz
    got one too it takes three to five mins just to open up and look at pics it lags so much!!!!!!!!!!!!
    Try switching to smaller thumb nails... go to options, and choose three or four per row (I believe that's the choices, just don't choose the fewest number)

    This sped up opening and looking at pics when I was on OS .64, and it's still reasonably fast.

    Also, I went through my photos and cropped them with Photoshop, to 240 x 260 pixels... this is the exact size needed.It gives you a full screen image (instead of bars at the top and bottom or sides) and reduces the size of the file. Also speeds up load times.

  3. #33
    Matthew_L84's Avatar
    Matthew_L84 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    207

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    anyone else having a problem with the camera? everytime I take a picture it says "unable to save" "file system full".. but I mean, i deleted all my extra pictures.

    what's up with that?

  4. #34
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by Matthew_L84
    anyone else having a problem with the camera? everytime I take a picture it says "unable to save" "file system full".. but I mean, i deleted all my extra pictures.

    what's up with that?
    Matt my Pics work fine...where are you saving the files to?

  5. #35
    big sev's Avatar
    big sev no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24266cd3
    Posts
    62

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    This OS sucks, I've had nothing but problems since I installed it.
    I'm gonna reload the rogers OS

  6. #36
    VeryBerry's Avatar
    VeryBerry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    354

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    doh!...almost like that long awaited movie you wanna see and you finally see it and it just stinks. I wish rim would spend more time fixing stuff they already have out.

  7. #37
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Wow guys, it's been out a day and it sucks?

    I haven't had any major issues with my 10 upgrades. This one is running just fine. You may want to give it a chance. If not...oh well.

    With a little searching, some patience and asking of questions most problems can be fixed.

    Just ask we'll answer.

  8. #38
    big sev's Avatar
    big sev no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24266cd3
    Posts
    62

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    This thing is driving me crazy. I just whant my old pearl back.:cry:

    Heres a list of my problems.

    1. I lost all my 3rd party apps (including mpower)

    2. the browser icon is gone.

    3. I keep getting pop-ups like (the application has requested a btspp connection to 000fde8c1029) wtf?
    I keep clicking ok do not ask again but it keeps coming back.

    I'm lost, any ideas?

  9. #39
    VeryBerry's Avatar
    VeryBerry no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    354

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by reddog187
    Wow guys, it's been out a day and it sucks?

    I haven't had any major issues with my 10 upgrades. This one is running just fine. You may want to give it a chance. If not...oh well.

    With a little searching, some patience and asking of questions most problems can be fixed.

    Just ask we'll answer.
    I wasn't saying it sucked...just going off of what big sev said as I haven't installed that os. But thats the thing...we shouldn't have to spend our time fixing things, that's their job.
    Last edited by VeryBerry; 08-15-2007 at 05:33 AM.

  10. #40
    Lowrider's Avatar
    Lowrider no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,418

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I have to agree, VeryBerry, why don't they "beta test" this? I'm glad I waited till I read PS reviews. Which os works like it was designed? Is there a good os...period?
    -----------------------------------
    Thx a lot!
    Low
    OSU Buckeye's # 1

  11. #41
    vikrantmisra's Avatar
    vikrantmisra no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    250AA5B8
    Posts
    31

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    my internet browser never got installed.....whn i connect it to my desktop manager...i can see it on the applications list...but its not highlighted....so i cant load it to my device...never happened with any os prior.......any solutions.....OR AM I MISSING SOMETHING
    Regards

    Vikrant Misra

    Pin : 2522FDC6

    Sent on my BlackBerry® from Vodafone

  12. #42
    vikrantmisra's Avatar
    vikrantmisra no está en línea Stack level 2
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    250AA5B8
    Posts
    31

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    hey guys....ive got it right now......i jus sent my service books again......but thanx anyways......
    Regards

    Vikrant Misra

    Pin : 2522FDC6

    Sent on my BlackBerry® from Vodafone

  13. #43
    Haider's Avatar
    Haider no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    122

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I have the 101 and that has been the most stable OS I have seen as was the Rogers. The others were a little problematic for me. Reading the above posts I think I'll stick to the 101 for a little while longer.

  14. #44
    rw5579's Avatar
    rw5579 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    131

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by VeryBerry
    I wasn't saying it sucked...just going off of what big sev said as I haven't installed that os. But thats the thing...we shouldn't have to spend our time fixing things, that's their job.
    Think of it less like a phone and more like a computer... I can not recall a single OS change PC or MAC where I didn't spend time reinstalling and tweaking things just to get things to "where I was" before starting the OS upgrade process... Still waiting for Gates or one of his crew to come out and "do their job" and fix their mess, LOL.

    Honestly, aside from a three hour delay on not getting my service books and reinstalling my apps via dm or ota, no problems noticed in the first 24 hours.

  15. #45
    TanBucsFan's Avatar
    TanBucsFan no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    3,033

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by reddog187
    You can do it from your phone if you have the Set up Internet E-mail icon

    or you can go to your TMO account and go to the Set up Blackberry E-mail link. Bottom left under messaging

    EDIT: I always do just to be safe
    That's right! Man I always forget it's there. Thanks RedDog, I'm going to try that now.

Page 3 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •