View Poll Results: What problems are you having with .103?

Voters
88. Register free to vote on this poll
  • "Dropped call issue"

    41 46.59%
  • MultiTap issue

    19 21.59%
  • Memory Card issue

    10 11.36%
  • Programs no longer run on pearl

    6 6.82%
  • Phone as a modem fails

    6 6.82%
  • Reboots at random

    9 10.23%
  • Other (Please give examples below)

    30 34.09%
Multiple Choice Poll.
Page 1 of 11 123456 ... LastLast
Results 1 to 15 of 163

Hello! In order to keep this whole process organzined, here is a thread where we ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    zeyrah's Avatar
    zeyrah no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    162

    Post your Problems here for Tmo .103!

    Advertisement



    Hello!
    In order to keep this whole process organzined, here is a thread where we can post all the problems we may run into with the new tmo os. Feel free to post problems solutions, or frustations with the new os!
    Here, Ill start:
    1)The amount of free space I have on my media card show incorrect under options>> adv options>> media card> When i plug it into my computer under mass storage mode, my computer sees the correct amount of space.
    2) Possible "dropped call issue..." but I may be over reacting here...."
    4) I had to restart my phone today because I had EDGE, but no data was coming in. This may not be o.s. related, but I have never had this issue before.

    Also, I will make this a post with a poll, so we can see some statistics or see if the major problems we have seen before are on this os's! I have made the poll public, so that if we see trends, you can contact the stacker to see what or if they found a resoulution. But please, share your fixes here!
    Last edited by zeyrah; 08-21-2007 at 02:34 AM.
    ~Zey

  2. #2
    waldog's Avatar
    waldog no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    21C43423
    Posts
    207

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I had 2 dropped calls after installation of 103, it couldve been my location. Ill wait to check the poll until I use this for a week or more. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I have had no issues yet but I am quayinh patiently so I can feel included.~via BB (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~sorry, waiting patiently. Darn suretype.

  5. #5
    Shel's Avatar
    Shel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    309

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Quote Originally Posted by waldog
    I had 2 dropped calls after installation of 103, it couldve been my location.
    I had one dropped call, but it could have been my wife... Hey, I'M NOT UNREASONBLE, SHE'S unreasonable...

    Otherwise, when I go into Calendar, adgenda view, it shows me June 28th! What's up with that?

    Also, it seems that they've added some color to the agenda view, unless I'm mistaken. Past dates in agenda view are white, but today and future dates are a very light blue, and brown title bars. I don't seem to remember that in v. .64.

    Anyone else have the issue of being shown past dates in agenda? Any fix?

  6. #6
    Shel's Avatar
    Shel no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    309

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    One more thing...seems that in v. .103 (or maybe much earlier) they've done away with switching between SureType and MultiTap using the SYM key. That's a drag, because I was very used to it.

    Any replacement shortcuts to switch between them? Using the menu is too many presses.

  7. #7
    ms-cici's Avatar
    ms-cici no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    PIN/ID
    21178dc4
    Posts
    34

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    i see they put where you can turn the auto dim on or off yes!! finally

    only bad thing is i have to add all my bb msg contacts =/

  8. #8
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~only issue is multitap

  9. #9
    aaronb's Avatar
    aaronb no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    204D4295
    Posts
    37

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I've had slight lags in loading time (ie opening media folders and such) otherwise nothing too bad. Am I the only one that has never had problems with T-Mobile and dropped calls?

    I mean I'm sure there have been a couple in the 5 or so years I have had it but nothing significant

  10. #10
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I've had a couple of dropped calls, I don't think it was OS related though.

    I've never really had any issues whenever I upgrade. I could just be lucky though.

  11. #11
    subiedoo22's Avatar
    subiedoo22 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    29

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    Ok, here's my list:

    1. After a battery pull, on my screen is reads "searchin" - like my phone is ghetto, and then goes to "t-mobile"

    2. When I go to options>advanced>applications...for a brief second it says "no applications" and then lists my applications.

    3. STILL no MyFaves...I registered, sent/resent service books, just about everything.

    4. Sometimes when I click my messages icon and the new window opens up showing my messages...above it it says "searching for network", however, in the top right of my screen it will have 2 to 3 bars...?

    5. Noticing slight lags when openning things. (especially pic folders)


    That's all for now. I don't know whether these glitches will iron themselves out but it's annoying because I really didn't have too much trouble w/ OS .64
    ~ SubieDoo22

  12. #12
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    1. It will always search for your network after a reset...am I wrong on this? I thought it did this on .64 also.

    2. This is how it accesses the applications now. It's been like this since 1.66 I believe

    3. Call TMO, they may need to resend it for you.

    4. Still trouble shooting this one....

    5. If you get lags in accessing your PICS then clear out your Browser Cache. It will help a lot.

  13. #13
    subiedoo22's Avatar
    subiedoo22 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    29

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    reddog,

    1.) I know that it often searches for my network but it never has said "searchin" before. It will say "searching..." or "searching for network" but gives me the "searchin" only after a battery pull and displays it until it picks up the TMO network or I move the trackball around and select something.

    2.) If this is how my phone accesses the apps now then that's pretty gay..."not that there's anything wrong with that."

    3.) I went on mytmobile.com and looked for MyFaves and they are all there online. Names and numbers. But nothing at all is on my phone. It's weird.

    4.) I'm at my house now and it stopped w/ this glitch. However, I was at a friends house about an hour ago and it was doing the "searching for network" above the messages window w/ 2 to 3 bars of service in the right hand corner. I just don't get it...

    5.) The lags I guess I can deal with. /
    ~ SubieDoo22

  14. #14
    sarge_44's Avatar
    sarge_44 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    100

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    I just installed the new OS, do I need to delete all the languages again?

  15. #15
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: Post your Problems here for Tmo .103!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~probably not,when you run the app loader they will probably be unchecked.

Page 1 of 11 123456 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •