Results 1 to 9 of 9

Is there anyway to get this useless t zone off? It never works for me! ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    please! I want t zone off of my pearl

    Advertisement



    Is there anyway to get this useless t zone off? It never works for me! Does it work for you guys? Sorry if this has been mentioned already.

  2. #2
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: please! I want t zone off of my pearl

    do you have a data plan? if you do not have a data plan update to the .107 and it will work or add the bbvoice add on and you can use it.

    if you already have a data plan it should work with no problems.

    There is no real way to take it off, but what you can do is hide the icon. press the menu button with the t-zones icon and press hide icon

  3. #3
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    Re: please! I want t zone off of my pearl

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Thanks jonnyxedge! Guess I'll have to hide it. I have a data plan, but out of frustration, I wanted it gone! Appreciate it man! Btw edge is the partial name of my business lol!

  4. #4
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945

    Re: please! I want t zone off of my pearl

    What's the name of your business.? The edge in my name is because I'm straight edge~via BB (wap.pinstack.com)~

  5. #5
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255
    Quote Originally Posted by jonnyxedge
    What's the name of your business.? The edge in my name is because I'm straight edge~via BB (wap.pinstack.com)~
    Superior Edge!

  6. #6
    jonnyxedge's Avatar
    jonnyxedge no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Nov 2006
    PIN/ID
    28A4ED28
    Posts
    3,945
    Quote Originally Posted by rdills
    Superior Edge!
    Nice. That's pretty neat. What do you do? And did you get the tzones icon hidden

  7. #7
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255
    Quote Originally Posted by jonnyxedge
    Nice. That's pretty neat. What do you do? And did you get the tzones icon hidden
    Barber shop! The best in fact!(a little promo) But yea I got it out of the way at least. Does it take use up memory?

  8. #8
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: please! I want t zone off of my pearl

    Quote Originally Posted by rdills
    Barber shop! The best in fact!(a little promo) But yea I got it out of the way at least. Does it take use up memory?
    Yea it will take up a little tiny bit of memory nothing worth worrying about though.

    I use my T-zones to check my account status all the time. Like data usage, Mins used, Text used, and all that jazz.

  9. #9
    rdills's Avatar
    rdills no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Huh?
    Posts
    1,255

    Re: please! I want t zone off of my pearl

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    Man I wish I could do that with mine red! I'll keep checking it from time to time in the future, but its dead right now! I get the home screen and that's it. Won't let me do anything else. As long as its not hoging memory, I can live with it hidden.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •