Results 1 to 3 of 3

So, my BB worked fine... then I had to go and mess around with it, ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    liznjust's Avatar
    liznjust no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Jul 2008

    Photo Frustration!!


    So, my BB worked fine... then I had to go and mess around with it, upgraded to 4.5. So one of the first issues I had with the new OS, was the camera. It was pretty bad. No flash, bad res., etc. Come to find out, that I was not alone. Others had issues with it as well. Downgraded back to 4.2, and it is still having the same problems. This is heartbreaking for me, because before all of this, my pics were fantastic in color, res., and clarity... can someone give me some insight into this "situation" of mine?? Any suggestions at all??


  2. #2
    jlim0930's Avatar
    jlim0930 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    I am having the same problem too current I am using

  3. #3
    jeffallen8's Avatar
    jeffallen8 no está en línea Stack Professional
    Join Date
    Oct 2007
    Try using JL comander to wipe the device.
    its option 4.

    when u wipe it you will recieve a error and your PC probably wont find ur device. So you need to follow theses steps

    I cant promise that It will fix ur problem with the camera but this would be a really good test for it. Backup all your data before doing all this. DO IT AT YOUR OWN RISK. its not hard at all really.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts