Results 1 to 4 of 4

I purchased a Pearl 8100 in Craigslist. I has worked prefectly fine for about 2 ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    mmaiaa's Avatar
    mmaiaa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2

    Pearl not working (Screen shows hourglass and goes blank and led blinks)

    Advertisement



    I purchased a Pearl 8100 in Craigslist. I has worked prefectly fine for about 2 months now. Suddenly this morning when I took it out of the holster the screen is dead. (i am pretty sure the phone was not dropped or was exposed to moisture)

    I tried to charge the phone but I see:

    Step-1: First, the screen is on and shows a busy sign (as happens when it is loading an application) for one minute or so and then stops.

    Step-2: Then LED light is on for a min. and then stops. And goes to step-1

    This just keeps happening as long as the phone is being charged. I tried to take the battery out and charge the phone without the battery (i read that somewhere in on of the threads) but that did not help either.


    When I connect it to my PC via USB, it recognizes the phone for a while and again says cannot be recognized (and the led is blinking this time) and just like charging....it alternates between the two. I do not get far enough to re-install the OS.


    Any help Please ?
    Last edited by mmaiaa; 03-18-2008 at 01:21 AM. Reason: first time posting the thread...i am not sure how to !

  2. #2
    wxboss's Avatar
    wxboss no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    21DA38F3
    Posts
    478

  3. #3
    bukzin's Avatar
    bukzin no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    72
    My 8320 did that and some good folks on this board
    said to delete photos or apps.

    This reduced the total memory used and worked perfectly!

  4. #4
    mmaiaa's Avatar
    mmaiaa no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    2
    Thanks wxboss, i will try going through that and see if it works...

    bukzin, I have removed the microSD card tried but still it's the same, and i don't have any pictures saved on the device, but i will look at that too... thanks.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •