Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46

i have the DM on 4.5 but my bb is still on 4.3.0.97... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113

    Advertisement



    i have the DM on 4.5 but my bb is still on 4.3.0.97

  2. #17
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    If you open the DM, click on Help/About Blackberry Desktop Manager/click on the Device Software tab, what does it say?
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  3. #18
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113
    If you open the DM, click on Help/About Blackberry Desktop Manager/click on the Device Software tab, what does it say

    Nothing..just blank...
    :-(((

  4. #19
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    ON your PC go to your Control Panel/Add & Remove programs, tell me what's listed there for Blackberry
    Twitter? My Apps List

    Current SmartPhone: Motorola DROID Rooted, Running Project Elite v4

  5. #20
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113
    ON your PC go to your Control Panel/Add & Remove programs, tell me what's listed there for Blackberry

    blackberry desktop sofeware 4.5

  6. #21
    azstar's Avatar
    azstar no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12,882
    Well then that means the desktop software is all you have installed. You need the handheld software as well. When you download it you will have the choice to save it or run it, choose run.

    Then if you are not using the os from your carrier delete the vendor .xml then hook up your BB to the DM and try again.

    I know you said you already downloaded it, but it's not showing up.....so try again...keep us posted. Also, let me know what exact version number you are trying.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #22
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113
    that's what i thought..it's only the desktop software i got...i might made a mistake when i download it..i choose save... instead of run.do you think that the problem??okay. i will try to download the software again...
    hey, thanks a lot..keep you posted

  8. #23
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113
    that's what i thought..it's only the desktop software i got...i might made a mistake when i download it..i choose save... instead of run.do you think that the problem??okay. i will try to download the software again...
    hey, thanks a lot..keep you posted


    i downloaded the file again..run it. delete the vendor..plugged my bb, open the dm and still same...it doesn't reconized that it needs an upgrade... seems like that program is a desktop software only...no devise..any more suggestion??

  9. #24
    kam2958's Avatar
    kam2958 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    37
    I also have the uscc 8130, am petrified to try to upgrade os to 4.5 esp. after reading some of the horror stories. Is it better to just wait until uscc does something? Biggest fear is loosing phone capabilities since this is the only phone I have - like alot of other people. DM is upgraded, just not handheld. Any thoughts?

  10. #25
    gixxerjoe's Avatar
    gixxerjoe no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    702
    Jj what OS version are you trying to download?~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #26
    gixxerjoe's Avatar
    gixxerjoe no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    702
    Kam I was pretty worried about upgrading too. But it is pretty easy and as long as you back up your device you should be ok. You can always go back and downgrade. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #27
    gixxerjoe's Avatar
    gixxerjoe no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    702
    I just checked the link in the official 8130 4.5 OS thread. And I am only seeing the desktop softwear not the 4.5 OS. If that link is not working I would try to google 8130 4.5 OS. It should not take long to find the OS. ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #28
    gixxerjoe's Avatar
    gixxerjoe no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    702
    I found a official 4.5 OS for the 8130 thru virgin mobile. I checked the link and it should work
    https://www.blackberry.com/Downloads...8C02E28A0462C1

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    jjdm858's Avatar
    jjdm858 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Aug 2008
    PIN/ID
    Cheers!
    Posts
    113
    i download this os 4.5 from mts mobility..you are right. this is only a desktop software only and not the complete one. no wonder its not even upgrading my device. thanks gixxerjoe, i will try different link. keep u posted

  15. #30
    gixxerjoe's Avatar
    gixxerjoe no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    702
    No problem. Glad I could help. ~via BB (wap.pinstack.com)~

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •