Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 33

Ok its in the process of loading it right now! Thanks for all your help. ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17

    Advertisement



    Ok its in the process of loading it right now! Thanks for all your help. Hopefully all will go smoothly now.

  2. #17
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    Great let us know how it turns out. Glad I could help.

  3. #18
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17
    So apparently the distingushing factor prohibiting the load was that I had to "unlock" the program under properties so that it could be visible to the PC.

  4. #19
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17
    Does it take forever for it to come back up once it is done downloading and resets?

  5. #20
    dionigi's Avatar
    dionigi no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    247b941b
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by Savant View Post
    Does it take forever for it to come back up once it is done downloading and resets?
    YES! it's probably finishing up right about now, actually. i had the same issues you did when i did my upgrade earlier today... glad you were able to figure it out

  6. #21
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by Savant View Post
    Does it take forever for it to come back up once it is done downloading and resets?
    Ive upgraded 5 8310s, and the first time it took almost 40 minutes to reboot-very scary moments

  7. #22
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17
    I agree, very scary! But now that its working I really like it. :-). Since loading 4.5 erases everything, is there a way of getting all my saved stuff back? Maybe through DM?

  8. #23
    tensionline's Avatar
    tensionline no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    204D217F
    Posts
    20
    I also would like to upgrade to a higher version. The question I have is what happens to all of my third party apps? Will I end up losing them?

  9. #24
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17
    Yup! It erases everything! ~via BB (wap.pinstack.com)~

  10. #25
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    As long as you did a backup you should be able to run it and get everything back. Bookmarks,contacts,apps etc.~via BB (wap.pinstack.com)~

  11. #26
    Savant's Avatar
    Savant no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2008
    PIN/ID
    24298FB5
    Posts
    17
    Cool! Thanks again cowboy, you've been a tremendous help through this scary yet exciting process. :-D ~via BB (wap.pinstack.com)~

  12. #27
    tensionline's Avatar
    tensionline no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    204D217F
    Posts
    20
    That's kind of what I thought. I have a ton of 3rd party apps. Not sure that I want to lose them. What is the latest version out for the 8100? ~via BB (wap.pinstack.com)~

  13. #28
    tensionline's Avatar
    tensionline no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Nov 2007
    PIN/ID
    204D217F
    Posts
    20
    But I don't think that the backup contains the 3rd party apps does it? ~via BB (wap.pinstack.com)~

  14. #29
    moderncowboy's Avatar
    moderncowboy no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2008
    PIN/ID
    AskMe
    Posts
    7,297
    You should be able to reload all your 3rd party apps through DM. Most will be compatible but some may not be. You should lose anything. Also very glad I could help. Remeber we have all had the scary first time. via BB (wap.pinstack.com)~

  15. #30
    chokem's Avatar
    chokem no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Jan 2008
    PIN/ID
    nada
    Posts
    11,481
    Quote Originally Posted by tensionline View Post
    But I don't think that the backup contains the 3rd party apps does it? ~via BB (wap.pinstack.com)~
    no, but if you've saved them to your PC, you can use the DTM to install them back on your phone as Cowboy said. Whenever I install a theme or any 3rd party app, I always leave it unzipped on my PC.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •