Results 1 to 10 of 10

Hey all, I just installed .101, with vendor.xml deleted, and all I get is a ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Colininco's Avatar
    Colininco no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25

    Question OS .101 install issues...

    Advertisement



    Hey all,


    I just installed .101, with vendor.xml deleted, and all I get is a white screen w/ the hourglass, even after several battery pulls.... ideas?

  2. #2
    heavychevy's Avatar
    heavychevy no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    64

    Re: OS .101 install issues...

    it usually takes awhile on that screen, like 15-20 minutes...
    You may just need to give it some time and let it do its thing.

  3. #3
    TanBucsFan's Avatar
    TanBucsFan no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    Ask me!
    Posts
    3,033

    Re: OS .101 install issues...

    You've already put the OS on your phone and now you have nothing but a blank screen and the phone won't start up at all?

    If that's correct I'd wipe your BB and do another install.

  4. #4
    kre8berry's Avatar
    kre8berry no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jun 2007
    PIN/ID
    ask me
    Posts
    748

    Re: OS .101 install issues...

    Yeah.. when I did it the other day, it was easily like 20 minutes or so of white with hour glass... I would do another clean install...
    kre8berry

  5. #5
    LaTuFu's Avatar
    LaTuFu no está en línea Stack level 9
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    Just Ax
    Posts
    7,861

    Re: OS .101 install issues...

    Mine took almost 40 minutes one time. Looked like nothing, nothing, nothing was happening. I resisted the urge to pull the battery, and finally it came back up.

    Let it do its thing. Every time you pull the batt in mid stream, it has to start over. You might have jacked up the install doing this, so don't be surprised if it fails to complete, and you have to do a wipe and start over.
    If I knew where I was going, I might already be there. -- Cross Canadian Ragweed.

  6. #6
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: OS .101 install issues...

    Installation does take quite a long time, just be patient and keep an eye on the progress bars but if they don't move for a while DON'T pull the plug. Sometimes it looks like it's not doing anything but it is.

    My question is; do you get the white screen after completing the whole install?

  7. #7
    waldog's Avatar
    waldog no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    21C43423
    Posts
    207

    Re: OS .101 install issues...

    I flashed 3 times yesterday. It takes a long time on that screen. lol Just pay attention to the apps progress bar on the pc.

  8. #8
    klubhead's Avatar
    klubhead no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    264

    Re: OS .101 install issues...

    yea upgraded mine today.. i'd say about 20 min. for the whole installation to complete, it sucks waiting too, i just got it today and decided to upgrade before playing around w/ it, you can imagine the temptation lol

    but yea it was on the white screen w/ the hourglass for a good 10 min. at least

  9. #9
    Colininco's Avatar
    Colininco no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    25

    Re: OS .101 install issues...

    Thanks all,

    I was freaking out, (I had my comp crash during the update the first time, and thought for sure I was screwed!!! no screen, just 2 red flashes!) and then after I finally got the OS on it, the hourglass really bugged me after 3 installs.... BUT have no fear! It has restarted, and yes, .101 is faster!!!!

  10. #10
    GeneKam's Avatar
    GeneKam no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    232D8D38
    Posts
    756

    Re: OS .101 install issues...

    Yup, i cannot go back to older FW, this one so far is perfect, exept it sometimes does give faulty instalation, unfourtenutly i had to install it twise, as the first time i got the memory leak, its mostly fixed, just happenes on a bad instalation.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •