Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37

Thanks a lot reddog, I have to admit I was a bit skeptical of this... ... BlackBerry Pearl forum

  1. #31
    stylo4444's Avatar
    stylo4444 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    20

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    Advertisement



    Thanks a lot reddog, I have to admit I was a bit skeptical of this...

    but I've sent 5 MMS's and all were received with images...exactly the way it should be. Upgrading to the Rogers OS 1.94 did the trick it appears.

    thanks a million.

  2. #32
    jlancaster00's Avatar
    jlancaster00 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24b26f82
    Posts
    142

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    Damn. I still cant!

  3. #33
    thedevilinme's Avatar
    thedevilinme no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Apr 2007
    PIN/ID
    23F3FCFF
    Posts
    14

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    ~via BB (wap.pinstack.com)~the issue is with tmobile not the os if u have it resent almost right away it goes through I have the same problem here and there and especially when its from another company but just have them resend it and it should open

  4. #34
    stylo4444's Avatar
    stylo4444 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    20

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    Interesting.

    Here are the changes, before and after upgrading the OS.

    Before:
    -------------

    Sent 5 MMS messages to myself, none received. T-Mo sent one to me as a test, and that was received, and then I sent 2 more MMS to myself, and once again...both empty.


    After:
    -------------

    Sent 10 MMS. 8 received with pictures.

    It's an improvement. T-Mo told me that the MMS's not being received properly is a known issue with BlackBerry so I am not sure.

    If that is the case, that's a bit disappointing. But at least upgrading the OS is getting me...most of the MMS's.

  5. #35
    jlancaster00's Avatar
    jlancaster00 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jan 2007
    PIN/ID
    24b26f82
    Posts
    142

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    How do I do that ?

  6. #36
    lcgtr's Avatar
    lcgtr no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    24ACB469
    Posts
    341

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    the os doesnt change your service. its just ....speeds everything up fast and fixes the bugs. i had .64 for a while. started to get angry so researched other os. im using italy os .71 pretty fast. but yes os's are better then the ones the manufactures make.

  7. #37
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: Not receiving MMS's (T-Mobile)

    Quote Originally Posted by stylo4444
    Thanks a lot reddog, I have to admit I was a bit skeptical of this...

    but I've sent 5 MMS's and all were received with images...exactly the way it should be. Upgrading to the Rogers OS 1.94 did the trick it appears.

    thanks a million.
    hey no worries just glad I could help! Glad you have it up and working at least partially working

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •