Results 1 to 3 of 3

Having a weird intermittent issue where there is no sound when I place calls. So ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    hiwatt156's Avatar
    hiwatt156 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    4

    No ring sound when placing calls?!

    Advertisement



    Having a weird intermittent issue where there is no sound when I place calls. So in other words the phone just goes silent then the sound kicks on when/if someone answers. It also does it if the number I'm calling is busy, and fails to give me the busy pop up, so I'm left guessing as to whether or not I'm even connecting half of the time. The only thing I've found that corrects it is a reboot. It seems to start doing it only after the battery has run down a bit, but recharging doesn't seem to have any impact. I can't find anything in the phone settings that seems to have any impact on the problem.

  2. #2
    StaceyRVC's Avatar
    StaceyRVC no está en línea Community pro
    Join Date
    Jun 2006
    PIN/ID
    Ask Me!
    Posts
    9,321
    What version OS are you running. I know that it was a problem in .42 and when we upgraded to .67 it worked just fine.

  3. #3
    cp6169's Avatar
    cp6169 no está en línea Device Pro
    Join Date
    Mar 2006
    PIN/ID
    3056468b
    Posts
    14,661
    That is a major problem with Nextel 7100i original OS. The updated version fixed that problem as well. Take Stacey's advice and think about upgrading if you are on the old version, it may solve the problem as it does with the Nextel BB's...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •