Results 1 to 12 of 12

Not sure if there has been a guaranteed fix for this, but I have just ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Thumbs up No MMS FIX! Mine is working!

    Advertisement



    Not sure if there has been a guaranteed fix for this, but I have just had my blackberry for 5 days and had been unable to send or more importantly receive any MMS. No pictures would show. Mind you that I had the latest update straight from T-Mobil installed. I got it working by doing the following.


    Press and Hold down the ALT key.(Arrows pointing up and down on bottom left key row)

    While pressing ALT key down, type in LGLG
    (This should bring up the Event Log with the word (Warning) next to it.)

    Press the Menu Key and scroll down to Options.
    (The words Warning should be highlighted next to Min log Level

    Press Enter and Highlight Debug Info.

    Last press Menu Key and Save.

    Send yourself two MMS messages and it should work!!!


    I realize this may be old information and I apologize if that is the case, just trying to help. I am new to the forum and to Blackberry. I searched the forum, and found nothing on this note.

    Please let me know if it worked for you.

    Thanks,
    Tim Nieto
    Last edited by nietotim; 11-12-2007 at 05:10 PM. Reason: Misspelling

  2. #2
    cherrichiodo's Avatar
    cherrichiodo no está en línea PINStacked!
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    ATA
    Posts
    17,164

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    thanks tim

  3. #3
    jhaebre's Avatar
    jhaebre no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    just ask
    Posts
    215

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~
    I have the Curve and I was having problems with my mms messages but that has fixed it so far.

  4. #4
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Great I'm glad to hear that it worked! Keep me posted.

  5. #5
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    Sorry, Just trying to keep this on top since it seems to be usefull to others. Sticky Maybe???

  6. #6
    jlb522's Avatar
    jlb522 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    38

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    For some reason when I go to send an MMS through the message menuI can't access my pictures. They are on the card and I can get to them through the camera menu. What the he!!......

    Yesterday, I was able to send them through the message menu

  7. #7
    tj2311111's Avatar
    tj2311111 Guest

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~


    Did that method actually work for anyone? I tried it but it didn't work. I still get blank messages.

  8. #8
    amanda0769's Avatar
    amanda0769 no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask
    Posts
    183

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    Where do I find the debug info? It isnt on my list of options to choose from?

  9. #9
    pattachan's Avatar
    pattachan no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    38

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    WOW! Nice find! Fixed me right up. Strangely the problem started about 20 minutes before I started surfing pinstack this morning!

  10. #10
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    Quote Originally Posted by teamjordan23 View Post
    ~via BB (wap.pinstack.com)~


    Did that method actually work for anyone? I tried it but it didn't work. I still get blank messages.

    Well as mentioned before, this worked for me. I am not sure if you have done so but you will need to send yourself two MMS before it activates the account with T-Mobile (If that is your carrier). Also try doing a battery pull after you send yourself the messages. If that doesn't work, try the steps above again, sometimes it does not save the Debug setting the first time.

    Please let us know.

    Thanks,
    Tim Nieto

  11. #11
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    Quote Originally Posted by amanda0769 View Post
    Where do I find the debug info? It isnt on my list of options to choose from?
    Not sure on the Curve, it shouldn't be too different. What options does it give you?

  12. #12
    nietotim's Avatar
    nietotim no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    9

    Re: No MMS FIX! Mine is working!

    Sorry for all the post, but I remember something new every now and then. Please do not try to send yourself the Birthday template, as I found that it does not work when originally trying to get MMS working. Take a picture of anything around you, send the picture, when contacts come up, type the letter U and then click on Use Once and enter your number.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •