Results 1 to 7 of 7

BB 8120 on Orange in UK. I have downloaded BB Maps successfully but the Maps ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    Big-John's Avatar
    Big-John no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2

    No BB Maps Icon

    Advertisement



    BB 8120 on Orange in UK.
    I have downloaded BB Maps successfully but the Maps Icon does not appear.
    Does anyone know why?
    Google Maps also downloaded and works perfectly!

  2. #2
    CybaCowboy's Avatar
    CybaCowboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    21445DCA
    Posts
    374
    Maybe it's hidden?

    Menu-->Menu-->Show All

    Also try a "battery pull" - switch your BlackBerry off, pull the battery out for about 30 seconds, put it back in and switch your BlackBerry back on...


    ~via my BlackBerry 8800 (wap.pinstack.com)~

  3. #3
    CybaCowboy's Avatar
    CybaCowboy no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Feb 2008
    PIN/ID
    21445DCA
    Posts
    374
    After trying the above, have a look and see if it's in your list of applications (Menu-->Options-->Advanced Options->Applications), re-download it and if it's STILL not working try the above a second time...

    If it STILL doesn't work after following all my instructions, then I'm stumped.


    ~via my BlackBerry 8800 (wap.pinstack.com)~

  4. #4
    Big-John's Avatar
    Big-John no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    2
    CC, you're stumped - sorry.

    I did all you asked and still no joy.

    I downloaded the maps both via PC and Device. They always appear in appications list but no icon!

    Any more suggestions?

  5. #5
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    I have the same issue but it's because ATT has blocked it. Could that be the case with your provider?
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  6. #6
    Don LuiG's Avatar
    Don LuiG no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Feb 2007
    PIN/ID
    ask
    Posts
    649
    There is a way to fix that there is a file that u have to edit i dont have the link but do a search for it on the forums and you will finf the instructions how to fix the att and i am thinking its probabably the same with orange but note do this at your owb risk since if is not done correctly you cab damage the file i would make a copy of the file before you edit
    ~via BB (wap.pinstack.com)~

  7. #7
    gritsinct's Avatar
    gritsinct no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Mar 2007
    PIN/ID
    Ask Me
    Posts
    491
    Altering that file works with the 4.2 OS but not the 4.3. The LBS.alx file is very different. I'm waiting for someone to figure out the workaround for this version!

    ~via BB (wap.pinstack.com)~

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •