Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17

Originally Posted by J3551C4 Hi Steven, I was having the same issues as you and ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    cisar943's Avatar
    cisar943 no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    204b1107
    Posts
    4

    Re: My First.

    Advertisement



    Quote Originally Posted by J3551C4
    Hi Steven,

    I was having the same issues as you and the following worked for me:

    1. On your BlackBerry Pearl, go to Options>Setup>Advanced Options>TCP and enter the following:

    APN: wap.voicestream.com
    Username: leave blank
    Password: leave blank

    2. Launch IM+, do not auto configure. Enter licensce key. Register. (Press menu button, select register)
    3. If you get any error messages at this point, ignore them. Press the menu button. Go to Settings>Connection. Enter the following:

    Connection type: Chnage to TCP, or TCP/IP
    User BB Transport: Default
    Server Polling rate: 5 minutes (i dont know what this means so I left it alone)

    These settings worked for me.

    Let me know if they work for you!

    See you in '08!

    Thank you for the help. I have tried this, but it did not work. I have been emailing with Shape Services. I have been told the version I got sent was too old. So I am now trying this new version. I will let you know how it goes. Thanks again.

  2. #17
    trigga15's Avatar
    trigga15 no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Aug 2006
    PIN/ID
    21655FFB
    Posts
    925

    Re: My First.

    ~via BB (wap.pinstack.com)~Welcome to the stacks i will be waitin to see that Pearl on the tv! Look we have another celebrity with a bb take a pic of u and ur bb for us!
    Wish you luck in '08

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •