Results 1 to 8 of 8

When l turn on my blackberry when l press something is showing "QE" and then ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    tina13baby's Avatar
    tina13baby no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    My 8100 restart byself!

    Advertisement



    When l turn on my blackberry when l press something is showing "QE" and then restart byself. What should l do ? Please help in details.

  2. #2
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: My 8100 restart byself!

    tina

    I would start by pulling the battery (with the phone on) leaving it out fo 60 sec, and then replace. Lets see if this helps. Now a few questions...

    How long have you had your BB?
    Did you install any new applications recently?
    Is this a constant problem or occasional?
    Is it in every applicaiton or only one?
    Do you have any ideas what caused or is causing this?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #3
    Moridar's Avatar
    Moridar no está en línea Stack level 4
    Join Date
    Jul 2006
    PIN/ID
    302686bc
    Posts
    440

    Re: My 8100 restart byself!

    http://www.google.ca/search?hl=en&q=...lackberry&meta=

    I tried this search... without more info there is little that we can do to help.

    I do know that the Queen of England is about to own a BlackBerry... So new search:
    http://www.google.ca/search?hl=en&q=...or+-Queen&meta=

    I gets nothing!

  4. #4
    tina13baby's Avatar
    tina13baby no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: My 8100 restart byself!

    Quote Originally Posted by GaryF
    tina

    I would start by pulling the battery (with the phone on) leaving it out fo 60 sec, and then replace. Lets see if this helps. Now a few questions...

    How long have you had your BB?
    Did you install any new applications recently?
    Is this a constant problem or occasional?
    Is it in every applicaiton or only one?
    Do you have any ideas what caused or is causing this?
    with a battery l dane that so many times is not working .
    l have my blackberry about year. l have no idea why is happening. is not about l install some application because l also delite everything l had .

  5. #5
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: My 8100 restart byself!

    Tina

    Next suggestion would be to either re-install or upgrade your Operating System. TMO .107 is the newest. Red's FAQ post has instructions on this if needed:

    http://blackberryforums.pinstack.com...on_issues.html
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  6. #6
    tina13baby's Avatar
    tina13baby no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: My 8100 restart byself!

    Quote Originally Posted by GaryF
    Tina

    Next suggestion would be to either re-install or upgrade your Operating System. TMO .107 is the newest. Red's FAQ post has instructions on this if needed:

    http://blackberryforums.pinstack.com...on_issues.html
    Ok thank u . l did that reinstall OS, and now when l turn on my blackberry it shows a picture of casette and 507number bellow picture.

    l really dont know what to do with this blackberry is pissing me off lately :cry:

  7. #7
    Lavagirl's Avatar
    Lavagirl no está en línea PINStacked!
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    AoleLava
    Posts
    10,877

    Re: My 8100 restart byself!

    Tina, 507 error means no OS on your device.
    See this thread for more info on Error 507:
    http://blackberryforums.pinstack.com...507_505_a.html

    When you connect your BB to PC and start DM does it recognize the BB?

    You might want to do a device wipe using JL_cmder
    http://blackberryforums.pinstack.com...ds/links/5/452

    Then try installing OS again. Your BB may have needed this to begin with.
    I have gone through this with my Curve and had to do it more than once
    but it did work, so just try again.
    Don't hesitate to ask us if it still gives you problems.
    Last edited by Lavagirl; 08-31-2007 at 05:12 AM.
    See the Official Latest OS threads updated regularly for All Devices.
    Forum Rules
    PinStack Trust Guide


  8. #8
    tina13baby's Avatar
    tina13baby no está en línea Stack level 1
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14

    Re: My 8100 restart byself!

    Quote Originally Posted by Lavagirl
    Tina, 507 error means no OS on your device.
    See this thread for more info on Error 507:
    http://blackberryforums.pinstack.com...507_505_a.html

    When you connect your BB to PC and start DM does it recognize the BB?

    You might want to do a device wipe using JL_cmder
    http://blackberryforums.pinstack.com...ds/links/5/452

    Then try installing OS again. Your BB may have needed this to begin with.
    I have gone through this with my Curve and had to do it more than once
    but it did work, so just try again.
    Don't hesitate to ask us if it still gives you problems.
    Ok it work for an hour and now keeps rebort again

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •