Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

everytime i try to go there on my bb pearl it doesnt recognize my phone ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Question mobile.blackberry.com

    Advertisement



    everytime i try to go there on my bb pearl it doesnt recognize my phone so i cant get any games.. anyone have any ota links for all/some of the games?

  2. #2
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    Quote Originally Posted by T0ne1212
    everytime i try to go there on my bb pearl it doesnt recognize my phone so i cant get any games.. anyone have any ota links for all/some of the games?
    What exactly do you mean it doesn't recognize your phone? are you getting to the site?

  3. #3
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    Before it said it couldnt recognize my type of BB or something like that but now it will not even let me go to the site. It says, "Could not locate remote server."

  4. #4
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    Do you have the 19.99 BB feature on TMO? If so pull battery with the phone on and try again. If that does not work make sure you can get to Google.

  5. #5
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    I'm doing a pull right now but i can get to google, myspace, yahoo, and other websites.

  6. #6
    Lowrider's Avatar
    Lowrider no está en línea Device Pro
    Join Date
    May 2007
    PIN/ID
    Just Ask
    Posts
    1,418

    Re: mobile.blackberry.com

    Sorry
    -----------------------------------
    Thx a lot!
    Low
    OSU Buckeye's # 1

  7. #7
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    Do you have the BB feature on the account? Without it it will not be possible.

  8. #8
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    Thats what happens when i use Opera mini but when i do it in the t-zones browser it says,

    "HTTP Error 502:Bad Gateway

    The Gateway received an invalid response.... Please try loading a different page.."

    Quote Originally Posted by Eddie_gauge
    Do you have the BB feature on the account? Without it it will not be possible.
    Yes i have the 19.99 unlimited bb feature
    Last edited by T0ne1212; 08-09-2007 at 02:43 PM. Reason: Automerged.

  9. #9
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    no, I do have internet on my bb

  10. #10
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    Go into options, advanced options, host routing table, menu, register now.

  11. #11
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    also What happens if you use the BB browser?

  12. #12
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    I did and it sent me a msg saying your handheld has been registered with the wireless network....

    the only browsers I have are T-Zones and Opera mini
    Last edited by T0ne1212; 08-09-2007 at 02:47 PM. Reason: Automerged.

  13. #13
    Eddie_gauge's Avatar
    Eddie_gauge no está en línea Stack level 7
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    2,970

    Re: mobile.blackberry.com

    So you are missing the BB browser icon? go into options, advanced options, service books, and make sure that you have one for provisioning and BB internet browsing. If you do not call TMO and have them resend your service books. If you do go into browser off the same advanced options menu and make sure the default browser is set to internet browser.

  14. #14
    T0ne1212's Avatar
    T0ne1212 no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    41

    Re: mobile.blackberry.com

    It has a check next to

    Desktop [CICAL]
    Desktop [CMIME]
    OZ Virtual Preload Application...
    BBFS1 [BBIM Config]
    BBFS2 [YHO]
    T-Mobile USA WAP BroserCo...
    T-Mobile USA WAP Transport [.....
    MMS Config [WAP]
    Wap Push Config [WAPPUSHCON....

    and the default browser only lets me pick T-Zones
    Last edited by T0ne1212; 08-09-2007 at 02:53 PM. Reason: Automerged.

  15. #15
    reddog187's Avatar
    reddog187 no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    Dec 2006
    PIN/ID
    STACK
    Posts
    8,907

    Re: mobile.blackberry.com

    go into your browser options. it's setting is probably just set to T-zones.

    So...

    Open your Browser, Menu, go to options...The very first setting should say Browser: T-zones change it to internet browser.

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •