Results 1 to 8 of 8

So I plugged in my pearl to my comp and it told me all these ... BlackBerry Pearl forum

  1. #1
    jenaroni's Avatar
    jenaroni no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    35

    MMS not working after updating...

    Advertisement



    So I plugged in my pearl to my comp and it told me all these applications I had had updates, so I backed up everything and updated it.

    It took a while for it to back up everything, erase it and restore it again, but I have tried to send mms messages after I did this and now it will not send. Mms was working the day I updated all my software, but I don't know why its not working now.

    I have Cingular, running 4.2.0.73 (I think), and am still a rookie so I wanted to ask all you pros, what settings I need to look at or if there was somethin wrong with my updates.

    Thanks!

  2. #2
    blackninja's Avatar
    blackninja no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Oct 2006
    PIN/ID
    spam=no
    Posts
    1,322

    Re: MMS not working after updating...

    When you try to send did you get a big red X next to it?

    ----
    I'd suggest try resending your MMS service book? click options, advanced options, service book and delete the 'MMS Config', then go to host routing table and 'register now', then do a battery pull and when you restart try sending an MMS message again.

  3. #3
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: MMS not working after updating...

    that happened to me too..
    what i did was, i send my service book again,
    options>adv.options>host routing table>register now
    then i did a battery pull
    after turnin the phone on, i send an mms to myself and it started working again...

    my $0.02

  4. #4
    jenaroni's Avatar
    jenaroni no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    35

    Re: MMS not working after updating...

    ITS WORKING! YAY!

    When it first stopped working, there was a check mark next to the message in my outbox but the reciever never received it. Then later when I tried,I got a big mean red X.

    So I took the advice and went into the service books but the one named MMS Config was not to be found, so I just went into the Host Routing Table and went to register now and then I did a battery pull and sent a MMS to myself and taa DAA! It worked! Thanks so much! I love you all! =)

  5. #5
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: MMS not working after updating...

    Happy to hear that Jenaroni!!
    MMS always comes in handy!

  6. #6
    jenaroni's Avatar
    jenaroni no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    35

    Re: MMS not working after updating...

    Ok, so I received the mms that I sent myself but I tried sending it to a friend again and they never received it...would it still be something wrong on my side?

  7. #7
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: MMS not working after updating...

    Is this a friend that you have successfully sent an MMS to in the past?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  8. #8
    jenaroni's Avatar
    jenaroni no está en línea Stack level 2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    35

    Re: MMS not working after updating...

    Yes. Right before I did all that updating stuff.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •