Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

so do you recommend me wiping it clean like this? or should i try factory ... BlackBerry Pearl forum

  1. #16
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    Advertisement



    so do you recommend me wiping it clean like this? or should i try factory wiping it first and seeing if that works? because what if i wipe it clean then try and up my OS and its still doing the same problem!?

  2. #17
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Media Section Not working!!

    You may want to try just a handheld wipe first. Go to Options>Security>General>
    Hit the Menu Key and select Wipe Handheld

    This will clean up the old users data, etc. I would try this first. Then reinstall or upgrade the OS.

    Do you have the most current Desk Top Manager (not from the disk)?
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  3. #18
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    if you have done a backup on your stuff then yes go ahead, otherwise i really dont recommend it..

    try shutting off, and doing a soft reset, and also try doing the upgrade again.
    btw which desktop manager do you have?
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  4. #19
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    No, but im downloading it now, 4.2 service pack 2? or should i just download the 4.2 one?

  5. #20
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    i was using the one from the disk.

  6. #21
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    4.2 SP2 is good, but might take a little longer, is a big file, primarily because it comes with Roxio..
    4.2 v1 works well too..
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  7. #22
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    ok, well i already started the 4.2 SP2 one lol. I just wiped my pearl clean, and its in the hourglass stage right now... I will get back asap when its all done.

  8. #23
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    keep us updated
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

  9. #24
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Media Section Not working!!

    Quote Originally Posted by bonelafide
    i was using the one from the disk.
    You need to download a more current version. There have been lots of problems with DM on the CDs.
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  10. #25
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    I will keep you all updated for sure, thanks a lot for all of the help so far. Hopefully this will be the end to my problems. I am going to download a more recent DM, and then try and load the OS again and i should be all set. I will let you all know when im done. Thanks again.


    Ronnie

    UPDATE: Everything is going good. Right now its on its last stages i beleive. It is waiting for the device to initiate, and that is taking forever. How long does it usually take for this stage?
    Last edited by bonelafide; 07-10-2007 at 02:24 PM.

  11. #26
    bonelafide's Avatar
    bonelafide no está en línea Stack level 3
    Join Date
    Jul 2007
    PIN/ID
    23FFECE7
    Posts
    187

    Re: Media Section Not working!!

    hey it works! thanks alot.

  12. #27
    GaryF's Avatar
    GaryF no está en línea Stack Moderator
    Join Date
    May 2007
    Posts
    5,432

    Re: Media Section Not working!!

    Excellent news!
    BlackBerry® Certified Support Specialist
    The Shark Tank

  13. #28
    SeRViiCiiO's Avatar
    SeRViiCiiO no está en línea Stack level 5
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    1,119

    Re: Media Section Not working!!

    That is always good news!
    glad to have helped!
    Phone: T-Mo S4- Stock-Rooted


    [Former]
    Device: T-Mobile S3
    Device: HTC Amaze 4G
    Device: HTC Vision (T-Mobile G2)
    Device: BlackBerry (9700, 8900,8320,8120,8100)

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •